Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

manažer nepřiřazen

info@quentin.cz

Logitech Rechargeable Speaker S315i Black pro iPod/iPhone (4, 4S)

Logitech Rechargeable Speaker S315i Black pro iPod/iPhone (4, 4S)
S reproduktorem Logitech® Rechargeable Speaker S315i můžete nahlas poslouchat hudbu ze zařízení iPod a iPhone, ať už doma či venku. I když se pohybujete po domě či městě, můžete mít hudbu stále při sobě (v úsporném režimu až 20 hodin) a neunikne vám je...
 
Koncová cena bez DPH
1 640 Kč
Výrobce
ž volné
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
5.00 Kč , DPH:  21%  (Přenosné rádio, audio zařízení, autorádio)
Vaše cena  s RP*
1 562 Kč
DPH
21%
Kód
LT984-000088
Part No.
984-000088

    Popis produktu

    S reproduktorem Logitech® Rechargeable Speaker S315i můžete nahlas poslouchat hudbu ze zařízení iPod a iPhone, ať už doma či venku. I když se pohybujete po domě či městě, můžete mít hudbu stále při sobě (v úsporném režimu až 20 hodin) a neunikne vám jediný tón. Můžete přehrávat a nabíjet telefon iPhone a všechny modely přehrávače iPod s dokovacím konektorem. Speciální širokopásmové reproduktory věrně reprodukují výšky i basy, takže každý tón vaší oblíbené skladby bude znít čistě a hlasitě. Nevlastníte přehrávač iPod? Nevadí. Reproduktor nabízí podporu pro další přenosné hudební přehrávače prostřednictvím přídavného vstupu, takže můžete poslouchat libovolný zdroj zvuku vybavený standardním stereofonním konektorem 3,5 mm.

    Hlavní vlastnosti:
    • Reproduktor nabízí možnost dobíjení, takže můžete poslouchat hudbu až 20 hodin (v úsporném režimu) a neunikne vám jediný tón.
    • Díky tenkému, přenosnému provedení jej můžete pohodlně nosit s sebou, ať už po domě či po městě.
    • Certifikace Made for iPod/Works with iPhone (Navrženo pro přehrávač iPod/Možnost připojení telefonu iPhone) zaručuje, že můžete přehrávat a nabíjet telefon iPhone a všechny modely přehrávače iPod s dokovacím konektorem.
    • Speciální širokopásmové reproduktory věrně reprodukují výšky i basy, takže každý tón vaší oblíbené skladby bude znít čistě a hlasitě.
    • Reproduktor nabízí podporu pro další přenosné hudební přehrávače prostřednictvím přídavného vstupu, takže lze poslouchat libovolný zdroj zvuku vybavený standardním stereofonním konektorem 3,5 mm.

    Technická specifikace:
    • Rozměry: 274 x 131 x 47 mm
    • Hmotnost: 670 g
    • Délka napájecího kabelu: 1,5 m

    Obsah balení:
    • Reproduktor
    • Napájecí zdroj
    • Uživatelská dokumentace

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.