Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Just LED Color Proof Light XL Hybrid

Just LED Color Proof Light XL Hybrid
Správné a ovladatelné světelné podmínky pro přesné porovnání mezi výtiskem a originálními vzorky jsou nesmírně důležité v mnoha oblastech průmyslových odvětví jako je textilní průmysl, výroba plastických hmot, automobilový průmysl, nábytkářství či před...
 
Koncová cena bez DPH
257 595 Kč
Výrobce
Just Normlicht
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
DB104166
Part No.
104166

    Popis produktu

    Správné a ovladatelné světelné podmínky pro přesné porovnání mezi výtiskem a originálními vzorky jsou nesmírně důležité v mnoha oblastech průmyslových odvětví jako je textilní průmysl, výroba plastických hmot, automobilový průmysl, nábytkářství či předtisková příprava k zabezpečení barevné věrnosti. Just Normlicht vyvinul multispektrální LED osvětlení, které umožnuje reprodukování různých světelných podmínek s vysokou přesností. Just Color Proof Light XL Hybrid kromě standardních osvětlení D50, D65, A, C, D55 či D75 může simulovat v podstatě jakýkoliv světelný zdroj ve vysoké kvalitě. Unikátní kalibrační metoda zaručuje sladěné spektrální vlastnosti pro náročné průmyslové aplikace na mnoho let dopředu. Velikost Just Color Proof Light XL Hybrid: 108 x 12 x 80 cm, osvětlená plocha: 100 x 70 cm.

    Model Color Proof Light XL Hybrid využívá kromě LED k zabránění vzniku metamerie tří přídavných fluorescenčních lamp TL84. Just Color Proof Light XL Hybrid je vhodný pro umístění na strop pracovní místnosti a využití najde u pracovníků v předtiskové přípravě a komerčních tiskárnách.

    Součástí přístroje není software: Just LED colorControl Software professional. Bez software má přístroj předprogramované tři světelné zdroje: D50 (UV), D50 (UV cut), D65. Manuálně lze nastavovat intenzitu osvětlení.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.