Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

JBL OnBeat Venue LT - bezdrátové černé reproduktory pro iPhone 5/6(S)/iPad 4 (s lightning dock konektorem)

černá barva 
JBL OnBeat Venue LT - bezdrátové černé reproduktory pro iPhone 5/6(S)/iPad 4 (s lightning dock konektorem)
Představujeme vám JBL OnBeat Venue™ LT, první bezdrátový reproduktor vybavený „Lightning“ konektorem. Tento konektor nejen že připojí a nabíjí iPhone 5, ale taktéž vám dodá volnost při bezdrátovém poslechu hudby, sledování filmů a hraní her. Přesuňte v...
 
Koncová cena bez DPH
3 806 Kč
Výrobce
JBL
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
12.00 Kč , DPH:  21%  (Počítačové reproduktory (2 kusy = 1x set))
Vaše cena  s RP*
3 545 Kč
DPH
21%
Kód
DXONBEATV
Part No.
OnBeatVenueLB

    Popis produktu

    Představujeme vám JBL OnBeat Venue™ LT, první bezdrátový reproduktor vybavený „Lightning“ konektorem. Tento konektor nejen že připojí a nabíjí iPhone 6, ale taktéž vám dodá volnost při bezdrátovém poslechu hudby, sledování filmů a hraní her. Přesuňte váš iPhone 6, iPad alebo iPad mini do nové sféry. Seznamte se s JBL OnBeat Venue LT, úžasnou, bezdrátovou Bluetooth®-vybavenou reproduktorovou základnou pro nejnovější Apple zařízení. Vybavená „Lightning“ konektorem, vám JBL OnBeat Venue LT umožňuje zažít hudbu, filmy, videa a hry ve vašem iPhone 6, iPad, iPad mini nebo iPod touch – ve skutečném JBL® zvuku s vysokým rozlišením. Taktéž bezdrátově streamuje hudbu z jakéhokoliv Bluetooth-vybaveného zařízení. A dělejte si starosti s intenzitou signálu; HARMAN TrueStream™ technologie zaručuje nejlepší možné bezdrátové připojení.

    Hlavní
    - 30 W zesíleného výkonu
    - „Lightning“ konektor pro iPhone 5/6/6S/iPad 4/iPad mini/iPod touch 5G/iPod nano 7G
    - Bezdrátové audio streamování
    - HARMAN TrueStream technologie
    - Výkonné JBL měniče
    - Slipstream port technologie

    Nejdůležitější funkce
    30 W zesíleného výkonu
        Malý box. Velký zvuk. Žádné pochybnosti. Protože tento malý nezmar je JBL reproduktorový systém, můžete vzít jed na to, že dodává jedinečný JBL zvuk. JBL OnBeat Venue LT poskytuje 30 W zesílení – dostatek na to, aby roztancoval vaši párty.

    „Lightning“ konektor pro iPhone 5, 6, 6 Plus
        Tento výkonný reproduktor zahrnuje nový „Lightning“ port, takže spojuje – a rozhýbe – iPhone 5, iPad, iPad mini, iPod touch a jiné Apple zařízení. Díky jedinečným JBL basům a nejnovější Apple funkčnosti, máte hromy stejně jako blesky.

    Bezdrátové streamování zvuku
        Poslouchejte hudbu, sledujte filmy a hrajte hry – to vše pomocí vysoce kvalitního AAC Bluetooth streamování. JBL OnBeat Venue LT jsme vyvinuli pro váš iPad, ale funguje také s iPad mini, iPhone 5, iPod touch a téměř jakýmkoliv jiným audio přehrávačem, který využívá Bluetooth technologii.

    HARMAN TrueStream technologie
        HARMAN TrueStream technologie zaručuje nejlepší možný zážitek z poslouchání, když streamujete zvuk bezdrátově prostřednictvím Bluetooth technologie. Naše výrobky vždy používají nejmodernější, nejpokrokovější možnosti připojení na zajištění zvuku nejvyšší kvality, bez ohledu na to, jakou aplikaci nebo zdrojové zařízení použijete.

    Výkonné JBL měniče
        Dva širokopásmové měniče v JBL OnBeat Venue LT vám poskytují místnost zaplňující zvuk. Zažijte jasné výšky a středy, plus výjimečné basy – čistý JBL zvuk, který si zamilujete.

    Slipstream port technologie
        Patentovaná Slipstream port technologie v JBL OnBeat Venue LT poskytuje posluchačům výkonné, úžasně znějící basy s nízkým zkreslením. Ať už je váš zdroj zábavy připojený nebo streamovaný, zažijete basy, které budete moct skutečně cítit.

    Nabíječka pro iOS® zařízení
        JBL OnBeat Venue LT funguje jednolitě s vaším iPhone 5,6, iPad, iPad mini a jinými „Lightning“ vybavenými Apple zařízeními. Zasouvací základna nabíjí zařízení, což znamená, že když budete připravení na jeho vybrání ze základny a vykročení do nového dne, stane se vaším oblíbeným zařízením na poslouchání.

    Měniče: 2 JBL širokopásmové měniče
    Výkon: 2 x 15 W
    Frekvenční odezva: 60 Hz – 20 kHz
    Odstup signálu od šumu: S/Š pri 1 W výstupu 75 dB; S/Š pri 6.5 W výstupu 80 dB
    Vstupná impedance (aux): 8 ohm
    Požadavky na napájení: 100 V – 240 V 50/60 Hz; Výstup: 12 V 2 A
    Spotřeba elektrické energie: 24 W maximum a 1 W pohotovostní režim
    Rozměry (V x Š x H): 415 mm x 131 mm x 138 mm

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    homepage-jbl-eu.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.