Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

iPad Air 2 Wi-Fi 16GB - zlatý - prezentační kus, plná záruka

zlatý - prezentační kus 
iPad Air 2 Wi-Fi 16GB - zlatý - prezentační kus, plná záruka
Prezentační us v perfektním stavu. Při tloušťce jen 6,1 mm je vůbec nejtenčí iPad zároveň i nejschopnější. Má zdokonalený 9,7palcový Retina displej, revoluční snímač otisků prstů Touch ID, výkonný čip A8X s 64bitovou architekturou, nový fotoap...
 
Koncová cena bez DPH
9 637 Kč
Výrobce
Apple iPad
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
8.50 Kč , DPH:  21%  (Tablety do 10")
Autorský fond
24.00 Kč, DPH:  21%  (Paměťové médium (sazba 1.5/1GB))
Vaše cena  s RP* + AF*
7 962 Kč
DPH
21%
Kód
CO3A141
Part No.
3A141HC/A

    Popis produktu

    Prezentační kus v perfektním stavu.

    Při tloušťce jen 6,1 mm je vůbec nejtenčí iPad zároveň i nejschopnější. Má zdokonalený 9,7palcový Retina displej, revoluční snímač otisků prstů Touch ID, výkonný čip A8X s 64bitovou architekturou, nový fotoaparát iSight, vylepšenou kameru FaceTime HD, rychlejší bezdrát, iOS 8, iCloud a baterii s výdrží až 10 hodin (1). Obsahuje skvělé aplikace na práci a tvorbu. A spousta dalších aplikací je k dispozici v App Storu.

    iPad Air 2 je neuvěřitelně lehký a váží méně než půl kila. iPad Air 2 je ve skutečnosti ten nejtenčí tablet na světě, takže se nyní lépe drží v jedné ruce a můžete ho s sebou brát kamkoliv. A nyní se dodává se třemi nádherny´mi kovovými povrchovými úpravami: stříbrná, vesmírná šedá a zlatá.

    iPad Air 2 je vybaven zdokonaleným Retina displejem, takže vše, co na něm děláte, je osobnější a poutavější. Se zcela novou antireflexní povrchovou úpravou, díky které je vše jasnější a čitelnější prakticky v libovolném prostředí, je iPad Air 2 tabletem s tou nejmenší odrazivostí displeje na světě.Čip A8X s 64bitovou architekturou desktopové třídy poskytuje ještě vyšší výkon a neuvěřitelnou grafiku. Vše, co na iPadu děláte, je ještě plynulejší a svižnější. A ve spolupráci s pohybovým koprocesorem M8 je čip A8X neuvěřitelně energeticky nenáročný a nabízí 10hodinovou výdrž baterie.

    Poprvé v historii je iPad vybaven snímačem Touch ID. Můžete ho tak snadno a bezpečně odemykat pomocí otisku prstu. iPad Air 2 má rychlejší Wi-Fi a bezdrátové přenosy LTE, čímž získáte rychlejší připojení na více místech.

    Novy´ 8megapixelový fotoaparát iSight pořizuje neuvěřitelně podrobné fotky a profesionálně vypadající HD videa v rozlišení 1080p. A čelní kamera FaceTime HD byla vybavena novým snímačem, takže vaše video hovory vypadají skvěle i při
    špatném osvětlení.

    Hlavní vlastnosti
    9,7palcový Retina displej (úhlopříčka)
    Snímač otisků prstů Touch ID
    Čip A8X
    8MP fotoaparát iSight
    Kamera FaceTime HD
    Wi-Fi 802.11ac s technologií MIMO
    Výdrž baterie až 10 hodin (1)

    Právní informace
    1 Výdrž baterie se liší podle používání a konfigurace. Další informace najdete na stránce www.apple.com/cz/batteries.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.