Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

InvisibleSHIELD EXTREME DRY pro iPhone 5S/5 (folie na celé tělo)

InvisibleSHIELD EXTREME DRY pro iPhone 5S/5 (folie na celé tělo)
Patentovaná neviditelná ochrana pro Váš telefon Apple iPhone 5 - celé tělo EXTREME - maximální ochrana proti rozbití. V ceně je zahrnuta doživotní garance výměny po dobu životnosti Vašeho telefonu Apple iPhone 5. Unikátní materiál nyní ve variantě prot...
 
Výrobce
ZAGG
Záruka spotřebitel
24 Doživotně
Záruka ostatní
Doživotně
DPH
21%
Kód
MTZGEDAPLIPHONE5LE
Part No.
ZGEDAPLIPHONE5LE

    Popis produktu

    Patentovaná neviditelná ochrana pro Váš telefon Apple iPhone 5 - celé tělo EXTREME - maximální ochrana proti rozbití. V ceně je zahrnuta doživotní garance výměny po dobu životnosti Vašeho telefonu Apple iPhone 5.
    Unikátní materiál nyní ve variantě proti rozbití povrchu (při pádu, sportu atd.) mobilu.

    Originální fólie invisibleSHIELD funguje na principu Nano-Memory technologie viditelné jako velmi subtilní struktura na povrchu fólie. Tento perfektní prvek nabízí těchto pět hlavních benefitů:

    Trvanlivost - samoléčivá schopnost nabízí neuvěřitelnou odolnost proti škrábancům a poškozením a významně prodlouží životnost Vašeho přístroje.
    Pokrytí - díky maximální schopnosti přilnutí a flexibility je možné, aby invisibleSHIELD pokryl všechny rohy a zakřivení přístrojů lépe než napodobeniny invisibleSHIELDu.
    Jednoduchá instalace - lepší přilnutí a měkkost fólie navíc zjednodušuje aplikaci na zařízení.
    Ochrana proti pádu - lepší povrchové vlastnosti fólie zajišťují lepší ochranu drahých zařízení proti pádu, vyklouznutí z ruky a spadnutí z kluzkých povrchů.
    Redukce odlesků - invisibleSHIELD na Vašem zařízení vytvoří takřka neviditelný povrch (0,2 mm) srovnatelný s pomerančovou slupkou, a tím pomáhá redukovat odlesky a snížuje viditelnost otisků prstů, přičemž ovšem zachovává maximální průhlednost.

    Stránky výrobce:

    http://www.zagg.com/

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.