Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Intuos Creative Stylus 2 - černý

Intuos Creative Stylus 2 - černý
Cokoliv vás napadne, cokoli si vysníte, Intuos Creative Stylus2 od Wacomu vám to umožní přivést k životu. Má tenký hrot citlivý na přítlak, se kterým lze kreslit, skicovat a malovat na vašem iPadu intuitivně a přirozeně jako se skutečným perem či štětcem.
 
Koncová cena bez DPH
1 666 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená do 1 kg)
Vaše cena  s RP*
1 066 Kč
DPH
21%
Kód
WTCS-600PK
Part No.
CS-600PK

    Popis produktu

    Inspirace přichází neočekávaně. Buďte připraveni.

    Cokoliv vás napadne, cokoli si vysníte, Intuos Creative Stylus 2 od Wacomu vám to umožní přivést k životu. Je navržený ergonomicky a je určený kreativním profesionálům, má tenký hrot citlivý na přítlak, se kterým lze kreslit, skicovat a malovat na vašem iPadu, intuitivně a přirozeně jako se skutečnými pery nebo štětci.

    Mezi důležité vlastnosti patří tenký a pevný hrot, který umí rozpoznávat 2.048 úrovní přítlaku, takže můžete kreslit včetně nejmenších detailů. Ruku si přitom můžete pohodlně opřít o iPad, protože Intuos Creative Stylus 2 disponuje funkcí Palm Rejection. Intuos Creative Stylus 2 je určen pro iPad mini (1-3 generace), iPad 3 a 4, iPad Air 1.
    Měkká část pro úchop pera zabrání klouzání psrtů, pero můžete držet přirozeněji a ruka nebude unavená ani při dlouhodobější tvorbě.

    Všechny funkce Intuos Creative Stylus 2 jsou integrované v aplikacích Autodesk® SketchBook® Pro for iPad®, ProCreate®, Artrage a Bamboo™ Paper (seznam aplikací s plnou implementací funkcí se bude v průběhu času rozšiřovat). Navíc nyní získáte po registraci produktu možnost stáhnout si Creative Pack pro Bamboo Paper s bonusovými nástroji a možnost využívat službu Wacom Cloud zdarma.

    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.