Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jan Dvořák

dvorak@quentin.cz

Instalační balíček Server Base

Instalační balíček Server Base
Instalace Mac OS X server zahrnuje nastavení a zprovoznění těchto služeb: Sdílení souborů pro počítače Mac i Windows (AFP, SMB); Mac OS X server poskytuje spolehlivý systém pro sdílení dat mezi počítači různých operačních systémů jak lokálně tak přes i...
 
Koncová cena bez DPH
13 000 Kč
Výrobce
Služby
DPH
21%
Kód
AOXSINS
Part No.

    Popis produktu

    Instalace Mac OS X server zahrnuje nastavení a zprovoznění těchto služeb:

    Sdílení souborů pro počítače Mac i Windows (AFP, SMB)
    Mac OS X server poskytuje spolehlivý systém pro sdílení dat mezi počítači různých operačních systémů jak lokálně tak přes internet. Umožňuje stanovit pracovní skupiny, přiřadit jim práva ke konkrétním souborům nebo složkám jak v centrálním úložišti tak případně na dalších dostupných svazcích. Mac OS X server je nejjednodušší a zároveň cenově nejvýhodnější systém pro sdílení souborů!

    Řízení datové komunikace (Firewall, VPN, DHCP)
    Součástí instalačního balíčku je zprovoznění zabudovaného firewallu - systému pro bezpečné oddělení interní datové komunikace od vnějšího prostředí (IPFW2). Zároveň ovšem na Vaše přání nastavíme soukromý tunel pro konkrétní počítač (nebo třeba iPhone). Tato služba je jištěna bezpečnými autentifikačními metodami. Rovněž lze nastavit průchod službám Mail, Web nebo třeba iChat ad. Zabudovaný DHCP server přidělí všem IP zařízením v lokální síti internetovou TCP/IP adresu, takže budou dostupná okamžitě po připojení.

    E-Mail server (SMTP, POP, IMAP)
    Poštovní server zabudovaný do Mac OS X serveru je postavený na otevřených standardech, zajišťuje tak komunikaci s libovolným poštovním klientem na všech platformách a protože Mac OS X server není v běžné unlimited verzi omezen počtem uživatelů, lze vytvořit libovolný počet emailových schránek bez dalších licenčních poplatků. Během instalace a zprovoznění Mail služby aktivujeme rovněž filtraci nevyžádaných zpráv (SpamAssasin) a antivirový modul pro zastavení veškerého podezřelého kódu v přílohách (ClamAV). Je možné rovněž nastavit zabezpečení obsahu zasílaného elektronickou poštou (OpenSSL).

    Správa uživatelů (OpenDirectory Master, Kerberos SA)
    OpenDirectory je služba umožňující centrálně spravovat uživatelské účty a pomocí Kerberos i jejich hesla k dalším službám. Předmětem instalace není nastavení rozšířených služeb LDAP ani připojení Active Directory.

    Zaškolení obsluhy
    V rámci balíčku bude obsluze (správci sítě, technickému administrátorovi apod.) poskytnuta základní instruktáž jak s instalovanými službami zacházet.

    Xserve
    V případě dodávky spolu s Apple Xserve nebo Mac Pro Server je součástí balíčku rovněž jeho hardwarová instalace a zapojení do sítě. Celý zásah trvá obvykle 4 až 6 hodin a po jeho objednání Vás požádáme o vyplnění jednoduchého dotazníku sloužícího k upřesnění cílového stavu - způsobu použití a zjištění požadované konfigurace.

    Profesionální přístup
    Zásah provádí zkušení a vyškolení technici s velkou technickou erudicí. V případě požadavku integrace dalších systémů, zprovoznění rozšířených služeb nebo rozsáhlejšího školení je možné se domluvit na větším rozsahu prací.

    Společnostem nabízíme také servisní smlouvu, kterou se za výhodných podmínek zavazujeme k zabezpečení systému, jeho dálkové správě a rychlé reakční době.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Prodloužení záruky, služby

    Dokumenty

    PDF porovnání
    XServe servis .pdf

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.