Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

ILFORD GALERIE Prestige Gold Mono Silk (GPGMS) A4, 25ks (270g)

ILFORD GALERIE Prestige Gold Mono Silk (GPGMS) A4, 25ks (270g) 
ILFORD GALERIE Prestige Gold Mono Silk (GPGMS) A4, 25ks (270g)
Tento „hedvábně jemný“ materiál umožňuje fotografům, kteří se specializují na černobílé fotografie, dosáhnout inkoustových tisků, připomínajících fotografie vytvořené tradičními postupy v éře temných komor. Výtisky v šedé škále vykazují hluboké černé i...
 
Koncová cena bez DPH
632 Kč
Výrobce
ILFORD
Záruka
6 Měsíců
DPH
21%
Kód
FO2002418
Part No.
GA6956210297

    Popis produktu

    Tento „hedvábně jemný“ materiál umožňuje fotografům, kteří se specializují na černobílé fotografie, dosáhnout inkoustových tisků, připomínajících fotografie vytvořené tradičními postupy v éře temných komor. Výtisky v šedé škále vykazují hluboké černé i kvalitní bílé oblasti obrazu. Bezproblémové zvládnutí i velkého kontrastu mezi stíny a světly a tonálních přechodů umožnilo využití unikátní nanoporézní technologie ILFORD a výjimečné hodnoty Dmax a Dmin. Papír má gramáž 270 g/m2 a základ bez kyselin a vláken ligninu, který simuluje strukturu tradičního fotografického papíru pro černobílou fotografii s využitím želatinové emulze s halogenidem stříbra. K dispozici bude v různých formátech listů i v rolích a je plně kompatibilní s oběma druhy tiskáren, pigmentových i s dye-inkousty.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.