Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

iHealth HS3, bluetooth osobní váha

iHealth HS3, bluetooth osobní váha
Osobní váha iHealth HS3 umožňuje pohodlně zjistit přesné hodnoty Vaší osobní hmotnosti a indexu BMI. Ve spojení s aplikací iHealth MyVitals na zařízeních s iOS nebo Android zobrazíte křivku vývoje Vašich naměřených hodnot v čase a srovnáte s aktuálním ...
 
Výrobce
Sport a zdraví
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
DXIH-HS3
Part No.
IH-HS3

    Popis produktu

    Osobní váha iHealth HS3 umožňuje pohodlně zjistit přesné hodnoty Vaší osobní hmotnosti a indexu BMI. Ve spojení s aplikací iHealth MyVitals na zařízeních s iOS nebo Android zobrazíte křivku vývoje Vašich naměřených hodnot v čase a srovnáte s aktuálním výsledkem. Nastavte si osobní cíl, který chcete dosáhnout do určitého termínu. Sledujte jeho plnění a získejte řadu dalších motivačních informací.

    Automatický přenos naměřených hodnot
    Osobní váha iHealth HS3 se sama automaticky bezdrátově spojí s aplikací iHealth MyVitals na Vašem iOS nebo Android mobilním zařízení, kam přenese naměřené hodnoty osobní hmotnosti a indexu BMI.

    Přehledné zobrazení výsledků
    Aplikace iHealth MyVitals zobrazí na displeji naměřené hodnoty Vaší osobní hmotnosti a indexu BMI. Cennou funkcionalitou je zobrazení grafů dlouhodobě prováděných měření a srovnání aktuálně naměřených hodnot s dlouhodobým osobním trendem.

    Sdílení naměřených hodnot
    Přímo z aplikace iHealth MyVitals lze naměřené hodnoty odeslat přátelům, rodině nebo lékaři.

    Komplexní sledování osobní zdravotní kondice
    Aplikace iHealth MyVitals umožňuje komplexní sledování měření celé řady životně podstatných hodnot, evidenci fyzické aktivity a příjmu energie v potravě. Na to navazuje funkcionalita plánování osobních cílů, sledování jejich plnění a plánování konkrétních aktivit.

    Nezávislost měření
    Pokud právě nemáte své mobilní zařízení po ruce, nevadí. Váha HS3 v sobě ukládá hodnoty posledních 200 měření a Vaši hmotnost bude ukazovat na svém displeji. Jakmile se kdykoliv později bezdrátově spojí přes Bluetooth s Vaším mobilním zařízením, všechna data se přenesou automaticky.

    Uživatelské účty
    V rámci aplikace iHealth MyVitals lze měřit hodnoty jednorázově, nebo si založit uživatelský účet a nechat zařízení měřené hodnoty automaticky ukládat do paměti. Na jednom zařízení lze vytvořit uživatelské účty více uživatelům a vést například záznamy celé rodiny. Každý uživatel zadá ve svém účtu další veličiny jako tělesnou výšku a věk, které napomáhají lépe vyhodnocovat naměřené hodnoty.

    Cloudový účet
    Pokud si na stránkách výrobce iHealth založíte svůj online uživatelský účet a spojíte ho se svým účtem na Vašem mobilním zařízení, můžete veškeré úkony včetně sledování naměřených hodnot provádět také z Vašeho počítače. V případě ztráty nebo poškození mobilního zařízení tak nepřijdete o své naměřené osobní hodnoty. Jednoduchým propojením více zařízení s online účtem, například chytrého telefonu a tabletu, pak můžete měření provádět s jakýmkoliv z připojených zařízení a výsledky sledovat na všech ostatních.

    Vlastnosti a specifikace:
    Měří osobní hmotnost a index BMI
    Povrch z tvrzeného skla
    Spolupracuje s aplikací iHealth MyVitals - pro iOS a Android zdarma
    Bezdrátový přenos měřených hodnot do mobilního zařízení přes Bluetooth 3.0
    Definice více uživatelských účtů na jediném mobilním zařízení
    Možnost ukládání, editace a prohlížení hodnot na cloudovém účtu, přístup z počítače
    Propojení více mobilních zařízení s jediným uživatelským účtem
    Maximální měřená hmotnost: 150 kg
    Baterie: 4x AAA
    Volba jednotek hmotnosti: libry/kilogramy

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.