Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite i1Photo Pro 2

X-Rite i1Photo Pro 2
Spektrofotometr i1 Pro 2 se software i1Profiler, možnost kalibrace tiskáren v RGB módu.
 
Koncová cena bez DPH
43 048 Kč
Výrobce
X-Rite
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
42 141 Kč
DPH
21%
Kód
MOEO2PHO
Part No.
EO2PHO

    Popis produktu

    i1Photo Pro 2 je novým standardem v oblasti správy barev. Jedná se o dostupné, profesionální zařízení pro spektrální měření barev umožňující kalibrace monitorů, projektorů, přímé měření barev a kalibraci výstupních zařízení v RGB módu včetně možnosti kompenzace vlivu optických zjasnovačů. Kromě toho lze dále zkalibrovat vstup (digitální fotoaparát) pomocí kalibračního terče ColorChecker Mini (a software ColorChecker Camera Calibration) a pomocí nástroje QA ověřit softproofing (monitor) a tiskový výstup, zda jsou ve shodě. Dále je možné pomocí PANTONE Color Manageru změřit přímé barvy a spravovat je.

    Obsahuje: spektrofotometr i1 Pro 2, software i1Profiler, PANTONE Color Manager (software umožňující update aktuálních knihoven přímých barev PANTONE pro Adobe, Quark a další aplikace), ColorChecker Camera Calibration software, krytka na měření okolního osvětlení, držák na monitory, pravítko a podložka pro měření, držák na měření přímé barvy, praktické uzavíratelné pouzdro, kalibrační terče ColorChecker Classic Mini a ColorChecker Proof.

    i1Photo Pro 2 je dobrou volbou pro grafiky na volné noze, poloamatérské i profesionální fotografy, malé kreativní firmy a malá tisková centra.

    Balíček i1Photo Pro 2 je možný upgradovat na plnou verzi pomocí i1Publish Upgrade (kalibrace CMYK, CMYK + další čtyři kanály).

    Systémové požadavky:
    Windows 7® 32 nebo 64 bit, Windows 8® 32 nebo 64 bit, Windows 8.1® 32 nebo 64 bit, Windows 10® 32 nebo 64 bit, vše s posledními service packy, Intel® Pentium® 4 nebo AMD Athlon XP™ nebo lepší, 1GB RAM, 2GB místa na disku, rozlišení monitoru: 1024 x 768 pixelů nebo větší, podpora dvou monitorů vyžaduje dvě video karty, napájený USB port, DVD mechanika, připojení na internet.
    Mac: MacOS X 10.8.x, 10.9.x, 10.10x, 10.11x nebo 10.12x, Intel® procesor, 1GB RAM, 2GB místa na disku, rozlišení monitoru: 1024 x 724 pixelů nebo větší, podpora dvou monitorů vyžaduje dvě video karty, napájený USB port, DVD mechanika, připojení na internet.

    Rozdíl mezi i1 Pro a i1 Pro 2 spektrofotometry:
    - nový design umožňuje tři standardní podmínky měření (ISO 13655 M0: Tungsten; ISO 13655 M1: D50; ISO 13655 M2: UV Cut) a OBC - kompenzace vlivu optických zjasňovačů bez nutnosti měnit filtry nebo mít dvě zařízení
    - možnost měření menšího políčka (až do velikosti 7 mm)
    - nový design - ergonometrie, čiětění, ochrana, skladování přístroje
    - lepší tepelná stabilita, vyšší jas při emisním měření monitorů a projektorů
    - vestavěná kalibrace vlnové délky (samodiagnostika)
    - vestavený standard XRGA (XRite Graphic Arts Standard) pro digitální tisk.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Dokumenty

    Příslušenství

     
    31 990 Kč 

    bez DPH

    38 708 Kč 

    s DPH

    Celodenní školení vybraného přístroje X-Rite v rozsahu 8 hodin pro neomezený počet účastníků.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.