Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

HP Professional Canvas Matte, 61cm x 15 m, 430g (24")

HP Professional Canvas Matte, 61cm x 15 m, 430g (24")
Profesionální matné plátno HP Professional Matte Canvas je ideální pro výtisky v muzejní kvalitě, ostré černobílé fotografie a sběratelské edice. Toto plátno s vysokou gramáží má hladký a jasně bílý matný povrch. Profesionální matné plátno HP Professio...
 
Koncová cena bez DPH
4 091 Kč
Výrobce
Hewlett Packard
Záruka
6 Měsíců
DPH
21%
Kód
HPQ8673B
Part No.
Q8673B

    Popis produktu

    Profesionální matné plátno HP Professional Matte Canvas je ideální pro výtisky v muzejní kvalitě, ostré černobílé fotografie a sběratelské edice. Toto plátno s vysokou gramáží má hladký a jasně bílý matný povrch. Profesionální matné plátno HP Professional Matte Canvas vám umožní vytvářet nádherné výtisky v muzejní kvalitě s konzistentními, přesnými barvami a ostrými detaily na jasně bílém a hladkém matném plátně. Profesionální matné plátno HP Professional Matte Canvas bylo navrženo tak, aby při použití inkoustů na bázi pigmentu HP Vivera umožňovalo konzistentní výkon, působivou trvanlivost a odolnost při manipulaci i proti vodě. Použijete-li při tisku na profesionální matné plátno HP Professional Matte Canvas inkousty na bázi pigmentu HP, zajistíte svým výtiskům dlouhou životnost a barvy, které zůstanou stejné po dlouhou dobu. Matné plátno HP Canvas Matte,1524 mm x 15 m, je pružné plátno snadno přijímající inkoust a chránící povrch média před praskáním. Kompatibilní s HP DesignJet 500, 500PS, 800, 800PS, 2000CP, 2500CP, 2800CP, 3000CP, 3500CP, 3800CP, 5000, 5000PS. Možno použít i pro UV tisk. Vhodné pro umělce, profesionální fotografy, studia vyrábějící umělecké reprodukce a poskytovatele tiskových služeb orientovaných na grafiku.

    Našli jste někde lepší cenu?
    Napište dotaz na zboží, ve kterém uvedete odkaz na zboží s lepší cenou a my se pokusíme ji minimálně vyrovnat či dokonce nabídnout lepší!

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Typ Role
    Povrch Matný (Matt)
    Rozměry materiálu role šíře 61,0 cm
    Materiál - gramáž 331 g a více

    Dokumenty

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.