Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

HP ink Cartridge No.772 photo black 300ml (HP DJ Z5200ps)

HP ink Cartridge No.772 photo black 300ml (HP DJ Z5200ps)
Inkoustové kazety No.772 s obsahem 300 ml zaručují bezproblémový tisk a konzistentní výsledky vysoké kvality, a to neustále. Pomocí pigmentových inkoustů HP Vivera získáte živé, realistické a trvanlivé barvy. U řady médií HP odolávají výtisky vyblednut...
 
Koncová cena bez DPH
2 727 Kč
Výrobce
Hewlett Packard
DPH
21%
Kód
HPCN633A
Part No.
CN633A

    Popis produktu

    Inkoustové kazety No.772 s obsahem 300 ml zaručují bezproblémový tisk a konzistentní výsledky vysoké kvality, a to neustále. Pomocí pigmentových inkoustů HP Vivera získáte živé, realistické a trvanlivé barvy. U řady médií HP odolávají výtisky vyblednutí po více než 200 let. Inteligentní tisková technologie HP Smart automaticky optimalizuje nastavení tisku a upozorňuje na nízký stav zásob inkoustu. Balení HP s více kazetami přinášejí další úspory, díky kterým při koupi jednotlivých kazet ušetříte peníze a také již nebudete muset navštěvovat prodejny tak často. Kompatibilní s HP DesignJet Z5200ps.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Tiskárny a Tonery

    TYP inkoust
    BARVA K - černá (black)

    Dokumenty

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.