Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Grey and Dark Grey Printhead No.761 pro HP DesignJet T7100

Grey and Dark Grey Printhead No.761 pro HP DesignJet T7100
Ostrý text, přesné linie, skutečně neutrální odstíny šedi a živé barvy pro širokou škálu výtisků. Vytvářejte ostré a nenákladné černobílé výkresy CAD. Na zákazníky zapůsobíte přesnými nákresy, profesionální grafikou na fotografickém papíře a úžasnými p...
 
Koncová cena bez DPH
2 959 Kč
Výrobce
Hewlett Packard
Záruka
6 Měsíců
DPH
21%
Kód
HPCH647A
Part No.
CH647A

    Popis produktu

    Ostrý text, přesné linie, skutečně neutrální odstíny šedi a živé barvy pro širokou škálu výtisků. Vytvářejte ostré a nenákladné černobílé výkresy CAD. Na zákazníky zapůsobíte přesnými nákresy, profesionální grafikou na fotografickém papíře a úžasnými prezentacemi.
    Hladký průběh tisku zajišťují originální tiskové hlavy HP Designjet. Udržujte vysokou produktivitu a zažívejte méně časté přerušování práce. Vestavěná inteligentní technologie maximalizuje životnost a optimalizuje kvalitu a spolehlivost.
    Pokud je třeba provést výměnu spotřebního materiálu, obdržíte upozornění. Zvládnete to snadno a rychle sami. Recyklujte tiskové hlavy - program HP Planet Partners nabízí bezplatné vracení a recyklaci.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Tiskárny a Tonery

    TYP ostatní spotřebák pro tiskárnu
    BARVA sada barev

    Dokumenty

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.