Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

Garmin Vívofit, snímač denní aktivity, tyrkysový

Garmin Vívofit, snímač denní aktivity, tyrkysový
Garmin vívofit je monitorovací náramek/hodinky, bez nutnosti nabíjení.
 
Koncová cena bez DPH
2 718 Kč
Výrobce
Sport a zdraví
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
0.60 Kč , DPH:  21%  (Hračky, vybavení pro volný čas a sporty do 1 kg)
Vaše cena  s RP*
2 719 Kč
DPH
21%
Kód
DXGV03
Part No.
010-01225-03

    Popis produktu

    Garmin vívofit je monitorovací náramek/hodinky, bez nutnosti nabíjení.

    Barevné provedení: TYRKYSOVÁ
    Balení obsahuje velký a malý vyměnitelný řemínek

    Garmin vívofit je inteligentní fitness náramek, který při nošení na ruce monitoruje pohybové aktivity. Na rozdíl od jiných fitness náramků na trhu je vívofit schopen nejen monitorovat denní a noční aktivity, ale s neuvěřitelnou 1 roční výdrži baterií funguje i jako plnohodnotné fitness hodinky. Garmin vívofit je pro běžný život přizpůsobený jak životností baterií (1 rok), tak i odolností vůči vodě (50m), díky které se o vívofit nemusíte bát ani při dešti, plavání či osobní hygieně.

    Co Garmin vívofit umí? Vívofit obsahuje vlastní, prohnutý barevný displej, který u náramku zůstává po celou dobu používání zapnutý a pro zjištění času nebo jiných hodnot jej není potřeba probouzet. Na displeji je možné sledovat: čas, počet kroků, zbývající kroky pro dosažení denního cíle, spálené kalorie, prošlou vzdálenost, indikátor nečinnosti, aktuální mód (den/noc) a srdeční tep (v případě propojení s ANT+ snímačem srdečního tepu). Všechny měřené hodnoty jsou automaticky ukládány v paměti náramku a po stištění tlačítka na náramku je možné je přenést do deníku Garmin Connect pomocí počítače nebo chytrého mobilního telefonu. Pro přenos využívá Garmin vívofit bezdrátových technologií ANT+ nebo Bluetooth Smart.

    Splnitelné cíle:
    Garmin vívofit je na základě zanzamenaných dat schopen automaticky nastavit denní cíl, který je pro uživatele splnitelný. Pomocí pravidelného vyhodnocení aktivit a individuálního přizpůsobení denního cíle se vívofit snaží svého majitele postupně motivovat k dosažení zdravějšího životního stylu.

    Je čas se hýbat:
    Výzkumy ukazují, že delší čas strávený bez pohybu, jako je například strnulý sed u počítače, má negativní vliv na lidské zdraví. Negativní vliv lze snížit krátkými přestávkami vyplněnými nenáročnými pohybovými aktivitami. Garmin vívofit sleduje čas, po který se nehýbáte a včas svého majitele na potřebu přestávky graficky upozorní.

    Roční životnost baterie:
    Garmin vívofit je použitelný 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. V plnohodnotném režimu použití vydrží bez nabíjení celý rok. K nabíjení vívofit využívá dvě, uživatelsky vyměnitelné baterie typu CR1632.

    Monitoring spánku:
    Po přepnutí do nočního režimu zaznamenají hodinky vívofit kvalitu vašeho spánku. Po přenosu dat do deníku Garmin Connect můžete dění během spánku navíc podrobně vyhodnotit.

    Sledujte svůj pokrok:
    Pomocí tlačítka na hodinkách je možné odeslat zaznamenaná data z hodinek do deníku Garmin Connect. Garmin Connect je dostupný pomocí webového prohlížeče nebo mobilní aplikace pro Android či iOS platformy. V deníku je možné sledovat statistiku absolvovaných aktivit, včetně množství a kvality spánku. Pro lepší motivaci je možné se pomocí deníku Garmin Connect spojit s dalšími uživateli (například pracovními kolegy) a vzájemně porovnávat dosažené hodnoty.

    Poslechněte své srdce:
    Přidejte k hodinkám vívofit snímač srdečního tepu a cvičte efektivněji. Je vaším cílem redukce hmotnosti, růst vytrvalosti nebo jen relaxace? Vše je při pohybu závislé na dosaženém srdečním tepu. Vívofit vám s tím pomůže.

    Zvolte si svoji barvu a velikost:
    Řemínek náramku Garmin vívofit je k dispozici v 5 barevných variantách a dvou velikostech (pánské a dámské). Elektronika hodinek je zacvaknuta v řemínku a v případě potřeby je řemínek možné jednoduše vyměnit. Jdete běhat, máte pracovní schůzku nebo jdete do společnosti? Podle okolností můžete barvu hodinek vívofit jednoduše přizpůsobit.
    Garmin vívofit má podporu češtiny:
    Deník Garmin Connect, který ukládá a vyhodnocuje data z náramku Garmin vívofit je k dispozici plně v českém jazyce. Samotné hodinky vívofit používají univerzální symboly, které jsou srozumitelné bez ohledu na zemi použití.

    Bližší specifikace produktu:
    Rozměry: 21mm (šířka), 10.5mm (tloušťka), obvod řemínku: 120 - 175mm (malý), 152 - 210mm (velký), velikost displeje: 25.5mm x 10mm, hmotnost: 25.5 g., použité baterie: 2 x CR1632, výdrž baterií: více než 1 rok, odolnost proti vodě: 50m, kapacita paměti: uchová více než 1 měsíc záznamů (24hod./7dní) bez synchronizace, kompatibilní s ANT+ snímači srdečního tepu, bezdrátová synchronizace (Bluetooth® Smart3 nabo USB ANT Stick), monitoring spánku: ano, data zobrazitelná na displeji: čas, denní počet kroků, zbývající počet kroků do denního cíle, vzdálenost, spálené kalorie, srdeční tep (v případě použití ANT+ snímače srdečního tepu), vestavěný senzor: 3-osý akcelerometr.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.