Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Fireworks CS6 Win CZ DVD Pack

Fireworks CS6 Win CZ DVD Pack
Adobe® Fireworks® CS6 umožňuje rychle vytvářet atraktivní návrhy webových stránek a mobilních aplikací, bez nutnosti znalosti HTML kódu. Lze vytvářet vektorové a bitmapové obrázky, makety, 3D grafiku a interaktivní obsah pro oblíbené tablety a smartpho...
 
Koncová cena bez DPH
610 Kč
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
AD65157510
Part No.
AD65157510

    Popis produktu

    Adobe® Fireworks® CS6 umožňuje rychle vytvářet atraktivní návrhy webových stránek a mobilních aplikací, bez nutnosti znalosti HTML kódu. Lze vytvářet vektorové a bitmapové obrázky, makety, 3D grafiku a interaktivní obsah pro oblíbené tablety a smartphony. Grafiku a webový obsah lze optimalizovat tak, aby se v nejrůznějších zařízeních zobrazovaly konzistentně. K dispozici je mnoho rozmanitých šablon, symbolů a opakovaně použitelných stylů.

    Hlavní nové funkce: vylepšená podpora šablon stylů CSS: extrahovat lze kód CSS a vytvářet pohyblivé symboly a efekty CSS pomocí panelu, poté jedním krokem exportovat rozvržení s externími seznamy stylů. K dispozici je nová podpora vytváření a úprav motivů jQuery Mobile do mobilních zařízení, včetně obrazů pohyblivých symbolů CSS, rychlejší přístup k barvám - lze přepínat mezi plnými barvami, barevnými přechody a vzorky barev. Lepší výkon v citlivém prostředí s rychlejším překreslováním v systému Mac OS, s vylepšenou správou paměti v 64bitovém operačním systému Windows® 7 a rychlejším přepínáním mezi výplněmi, přechody a vzorky.

    Poznámka: CZ - plně lokalizovaná verze produktu.

    DVD pack znamená, že se jedná pouze o instalační DVD (k licencím zakoupeným samostatně). Produkt neobsahuje žádnou licenci produktu.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    main.html
    Infor.-URL2
    fireworks.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.