Powered by Smartsupp

Epson Water Resistant Matte Canvas 375 g/m2

role 152,4 cm x 12,2 m (60") 
Epson Water Resistant Matte Canvas 375 g/m2
Směs polyesteru a bavlny s jedinečnou strukturou plátna pro skutečně umělecký vzhled výtisků na matném povrchu.
 
9 670 Kč
7 992  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
8 504 Kč
Výrobce
Epson
DPH
21%
Kód
TES045064
Part No.
C13S045064

    Popis produktu

    Směs polyesteru a bavlny s jedinečnou strukturou pro skutečně umělecký vzhled výtisků na matném povrchu. Toto plátno pro tisk v nejvyšším rozlišení je díky své pružnosti vhodné k zarámování, jeho vysoká odolnost proti vodě zaručuje extrémně dlouhou životnost.

    Pro portrétové fotografie i umělecké reprodukce – voděodolné matné plátno Epson uspokojí i ty nejnáročnější profesionály, protože nabízí nejjemnější obrazovou kvalitu a zároveň představuje médium pro nespoutanou kreativitu. Tento papír vyrobený z odolné směsi 65 % polyesteru a 35 % bavlny představuje jedinečné, těžké, těsně tkané a velmi kvalitní plátno, které je ideální pro fotografické a umělecké reprodukce.

    Nabízí povrchovou vrstvu s vysokým rozlišením, dostatečně flexibilní pro vypnutí bez průvěsů, a jemnou strukturu působící opravdu uměleckým dojmem. V kombinaci s okouzlující reprodukcí barev vytváří papír Water Resistant Matte Canvas matnou, ihned schnoucí a voděodolnou plochu vhodnou pro všechny aplikace, které vyžadují dokonalou obrazovou kvalitu a předpokládají dlouhodobé vystavení.

    Protože se všechny barvicí látky, pigmenty a papíry v průběhu času mění, nemůže Epson u tohoto papíru poskytnout záruku na neměnnost barev a odolnost proti blednutí. Záruka Epson na případné výrobní a obalové vady je poskytována jen do výše nákladů na výměnu tohoto produktu. Technická specifikace se může změnit bez předchozího upozornění.

    Tento papír byl certifikován pro digigrafii a testován nezávislými laboratořemi, aby bylo možné zajistit dlouhodobou stabilitu výtisků.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití FineArt
    Typ Role
    Povrch Plátno (Canvas)
    Rozměry materiálu role šíře 152,4 cm
    Materiál - gramáž 331 g a více

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.