Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Eizo LCD širokoúhlé FS2332 23" Černý

Eizo LCD širokoúhlé FS2332 23" Černý
FS2332 video řady FORIS je navržen jako “univerzální” monitor pro domácnost vybavený moderním podsvětlovacím systémem LED kombinovaný s kvalitním LCD panelem typu IPS, který umožňuje díky speciální regulaci vylepšeného bezhlučného zdroje dosahovat širo...

Akční sleva

Koncová cena bez DPH
6 618 Kč
Výrobce
EIZO
Záruka
5 Roky
Recyklační poplatek
40.00 Kč , DPH:  21%  (Monitory do 25")
Vaše cena  s RP*
6 575 Kč
DPH
21%
Kód
DXEFS2332-BK
Part No.
FS2332-BK

    Popis produktu

    FS2332 video řady FORIS je navržen jako “univerzální” monitor pro domácnost vybavený moderním podsvětlovacím systémem LED kombinovaný s kvalitním LCD panelem typu IPS, který umožňuje díky speciální regulaci vylepšeného bezhlučného zdroje dosahovat širokého rozmezí jasu 2-250 cd/m2 při zachování vysokého static. kontrastního poměru. Díky tomu je dosahováno vysoké úspory elektrické energie (typ. jen 20W!) a také dvojnásobné životnosti podsvětlovacího systému. Díky min. zpoždění videosignálu (Input Lag = 1 obraz. snímek) a obvodům OverDrive pro urychlení odezvy uspokojí tento monitor s FullHD rozlišením 1920x1080 i ty nejnáročnější uživatele požadující rychlý monitor s rozsáhlou podporou digitálních formátů (50Hz/60Hz, progresivní/prokládaný) pro video a hry. K monitoru je možné kromě PC snadno připojit prakticky jakékoliv externí zařízení (HD herní konzole, kamera, přehrávač DVD/BluRay, TV Set-Top Box). Díky kvalitní IPS obrazovce s barevným gamutem sRGB je možné monitor využít též pro prohlížení fotek pořízených klasickými “kompakty”. Monitor je možné snadno nakalibrovat metodou hw-kalibrace pomocí software EIZO EasyPIX2. Obrazové parametry monitoru lze nastavovat snadno přístupnými tlačítky na přední části panelu nebo přímo “z křesla” pomocí dálkového ovládání. Je možné použít ovládací software EIZO ScreenManagerPro. Kromě přednastavených videorežimů “Cinema” a “Game” je zajímavou a velmi užitečnou novinkou rovněž funkce “Smart resolution” pro optimalizované ostření obrazu a režim “Paper”, který nastavuje optimální contrast a bílou pro dosažení min. zrakové námahy při čtení e-dokumentů. Monitor je rovněž vybaven senzorem pro optimální nastavení jasu v různých prostředích, což šetří oči uživatele a navíc významně přispívá k úspoře elektrické energie.

       Moderní úsporný systém podsvětlení typu LED, 1920 x 1080
       LCD panel typu IPS: široké úhly pohledu, vysoký kontrast, rychlá odezva
       Tichý zdroj + široký rozsah regulace jasu: 2 – 250 cd/m2 při K=1500:1
       Nastavení sytosti barev, odstínu, BlackLevel a gradace (gama 1.8 - 2.8)
       Režim „Paper Mode“ + “Smart resolution” pro vyostřený text a čtení e-dokumentů
       Odezva typicky 6 ms ve středních tónech - Overdrive (31-223)
       Vstupy 2x digital HDMI (HDSP), 1x DVI-D (HDCP), 1x analog
       Dálkové ovládání, rychlé přepínání vstupů

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.