Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Eizo LCD širokoúhlé CG246W 24" Black, integrovaná sonda + stínítko

Eizo LCD širokoúhlé CG246W 24" Black, integrovaná sonda + stínítko
Monitor EIZO CG246 s rozšíreným barevným prostorem (Wide Gamut) dokáže díky nejmodernejším technologiím 16-bit. 3D-LUT a nejnovejším obrazovým procesorum zobrazovat data tak, jak skutecne vypadají a to prakticky ve všech nejrozšírenejších barevných pro...
 
Koncová cena bez DPH
31 605 Kč
Výrobce
EIZO
Záruka
5 Roky
Recyklační poplatek
40.00 Kč , DPH:  21%  (Monitory do 25")
Vaše cena  s RP*
30 983 Kč
DPH
21%
Kód
DXECG246W-BK
Part No.
CG246W-BK

    Popis produktu

    Monitor EIZO CG246 s rozšíreným barevným prostorem (Wide Gamut) dokáže díky nejmodernejším technologiím 16-bit. 3D-LUT a nejnovejším obrazovým procesorum zobrazovat data tak, jak skutecne vypadají a to prakticky ve všech nejrozšírenejších barevných prostorech (sRGB, AdobeRGB, Rec709, EBU atd.). Navíc dokáže verne simulovat RGB-data také jiných zobrazovacu (tablety, telefony) a dokonce i CMYK-data tiskových stroju. Barvy v originální kvalite zajištuje presná kalibrace pomocí integrovaného kalibracního senzoru, jehož pomocí se monitor ColorGraphic dokáže dokonce sám pravidelne kontrolovat a rekalibrovat. Monitor je osazen nejmodernejší obrazovkou typu IPS, která umožnuje sledování barevné reprodukce v širokých úhlech pohledu. Digital Uniformity Equalizer (DUE) monitoru CG246 zajištuje dokonalou homogenitu obrazu nezávislou na nastavení jasu a barevné teplote monitoru. Monitor je urcen pro profesionální nasazení v oblasti predtiskové úpravy, zpracování videa a fotografií. Pro pohodlnejší zpracování videa je monitor krome 10-bit vstupu DP vybaven navíc vstupem HDMI schopným prenášet všechny nejrozšírenejší typy videosignálu. Vysoká je úspora elektrické energie. Jedná se o první monitor profesionální rady ColorGraphic osazený moderním energeticky úsporným podsvetlovacím systémem typu LED.


       1920x1200, 16:10, Wide Gamut LCD, LED podsvícení, kontrast 1000 : 1, max. jas 300 cd/m2
       Integrovaný kalibracní senzor pro kalibraci a automatickou rekalibraci monitoru
       Precizní barevná reprodukce: 16-bit. 3D-LUT a zpracování až 10-bit. RGB vst. videosignálu
       Digital Uniformity Equalizer (DUE) pro dosažení perfektní homogenity obrazu
       Kompenzace teplotního driftu a jasu
       Vstupy DisplayPort, DVI-I a HDMI pro digitální nebo analogový vstupní videosignál

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.