Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Eizo LCD EV2455WFS3, černé

Eizo LCD EV2455WFS3, černé
Monitor FlexScan EV2455 zaujme na první pohled extrémně tenkým rámečkem o síle pouhých 1mm.
 
Koncová cena bez DPH
9 869 Kč
Výrobce
Eizo
Záruka
5 Roky
Recyklační poplatek
40.50 Kč , DPH:  21%  (Monitory do 25”)
Vaše cena  s RP*
9 414 Kč
DPH
21%
Kód
DXEV2455WFS3-BK
Part No.
EV2455-BK

    Popis produktu

    Novinka z řady FlexScan EcoView s extrémně tenkým rámečkem o síle pouhých 1 mm. Atraktivní a kompaktní design se dokonale hodí do každé moderní kanceláře.


    Kromě atraktivního designu oba monitory ovšem ihned zaujmou také svou obrazovou kvalitou a ergonomií. Samozřejmostí je např. moderní matná IPS-obrazovka s nízkoenergetickým LED podsvícením doplněná kvalitní povrchovou úpravou výrazně potlačujícím rovněž „třpyt“ na bílé ploše.

    Standardem je také automatická regulace jasu v širokém rozsahu 1%-100% max. jasu s FlickerFree (VF-PWM-18kHz) regulací v celém rozsahu nastavitelného jasu, která je zárukou klidného obrazu bez nepříjemného poblikávání. Stojan s nadstandardním rozpětím výškového nastavení až 140 mm poskytuje téměř neomezené možnosti při volbě polohy obrazovky, čímž významně omezuje nepříznivé vlivy kancelářské práce na zdraví uživatele a pomáhá předcházet únavě. Konstrukce s ultratenkým rámečkem činí monitory ideální také pro víceobrazovkové sestavy.


    Pomocí funkce Auto-EcoView šetří navíc monitory energii tak, že se jas obrazu automaticky přizpůsobuje svému okolí. Funkce EcoView-Optimizer reguluje jas bílé v závislosti na obsahu obrazu a snižuje tím nejen spotřebu energie, ale též zrakovou únavu uživatele. EcoView-Sense automaticky zapíná a vypíná obrazovku dle přítomnosti uživatele. Časovač Eco-Timer vypne monitor po nastaveném čase, čímž sníží jeho spotřebu.


    Zajímavý je režim „Paper“, který optimalizuje monitor pro čtení elektronických textů a rovněž při umělém osvětlení (večer), kdy automaticky nastaví bílý bod monitoru na hodnotu s menším podílem modrého spektra a neomezil tak zdravé vylučování spánkového hormonu-melatoninu).


    Hlavní přednosti:


    • Panel LCD o úhlopříčce 24,1 (EV2455) / 23,8 (EV2450) palce s poměrem stran 16:10 (EV2455) / 16:9 (EV2450) a technologií IPS pro vynikající obrazovou kvalitu
    • Rámeček široký pouze 1 mm – extrémně kompaktní a mimořádně poutavý vzhled
    • Kontrast 1000:1, jas 300 (EV2455) / 250 (EV2450) cd/m2, pozorovací úhel 178°
    • Klidný obraz bez poblikávání díky hybridnímu řízení jasu
    • Funkce Auto-EcoView, EcoView-Index, EcoView-Sense a EcoView-Optimizer pro nejvyšší úsporu energie a optimální ergonomii
    • Integrované reproduktory a výstup na sluchátka
    • Rozbočovač USB 3.0 s jedním konektorem pro upstream a dvěma konektory pro downstream
    • Vstupy Display Port, HDMI, DVI-D a DSub pro digitální i analogové signály. (HDMI vstup podporuje u modelu EV2455 také rozlišení 1920x1200!)


    Kompletní pětiletá záruka na elektroniku, LCD panel a jeho podsvětlovací systém je důkazem spolehlivosti monitorů.


    Stránky o produktu:

    www.eizo.cz

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Eizo

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.