Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

EFI Fiery XF One Bit Option

EFI Fiery XF One Bit Option
EFI Colorproof XF OneBit Option Pokud je barva kritickým faktorem, klienti a tiskárny potřebují veškeré záruky, které mohou získat, že nátisk a konečný výtisk se budou navzájem shodovat. A to znamená nutnost tisku nátisků s rastrem. V závislosti na způ...
 
Koncová cena bez DPH
103 545 Kč
Výrobce
EFI
DPH
21%
Kód
BE3000000325
Part No.
45095826

    Popis produktu

    EFI Fiery XF OneBit Option

    Pokud je barva kritickým faktorem, klienti a tiskárny potřebují veškeré záruky, které mohou získat, že nátisk a konečný výtisk se budou navzájem shodovat. A to znamená nutnost tisku nátisků s rastrem. V závislosti na způsobu použití a na úrovni požadovaného zabezpečení nabízí EFI Colorproof XF / Fiery XF dvě možnosti pro vytvoření rastrovaného nátisku - modul EFI Fiery XF OneBit Option a modul EFI Fiery XF Dot Creator Option.

    S modulem EFI Fiery XF OneBit Option v systému EFI Colorproof XF / Fiery XF lze vytvářet barevně věrné nátisky s rastrem za použití ICC profilů a inkoustové tiskárny - pracuje se se stejnými daty, která ovládají konečné výstupní zařízení (nátisk je produkován ze stejných dat, ze kterých bude vytvořen film či tisková deska). Jednobitové soubory jsou datový formát produkovaný RIPy před osvitovými jednotkami a CTP zařízeními a obsahují rastrová data s vysokým rozlišením a se separovanými pláty, ze kterých jsou produkovány filmy nebo tiskové desky. Každá barevná separace má svůj vlastní jednobitový soubor. Modul EFI Fiery XF OneBit Option načítá jednobitové soubory produkované všemi předními RIPy k osvitovým jednotkám nebo CTP zařízením, slučuje je a odesílá je jako výstup na inkoustovou tiskárnu, přičemž udržuje originální rastr. Protože před nátiskem probíhá RIPování, zobrazuje nátisk přesný obsah jednobitových souborů - takže vady, jako je moaré, mohou být identifikovány ještě před tím, než je zahájen nákladný tisk. Výsledkem jsou menší ztráty papíru a chemického odpadu a také úspora času a peněz.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ licence Předplatné
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Win, Mac/Win
    Jazyk aplikace Angličtina
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    www.efi.cz
    Infor.-URL2
    xf-options

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.