Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

EFI Fiery XF 6.0 Mac/Win včetně 1 ročního SM&SA (základní konfigurace)

EFI Fiery XF 6.0 Mac/Win včetně 1 ročního SM&SA (základní konfigurace)
EFI Fiery XF 5.0 (základní konfigurace) je prvotřídní řešení pro digitální nátisk, certifikovaný nátisk a produkční tisk s nejmodernějšími technologickými novinkami. EFI Fiery XF je modulární a multiplatformní (Windows a Mac) nátiskové a produkční řeše...
 
Koncová cena bez DPH
42 554 Kč
Výrobce
EFI
DPH
21%
Kód
BE3000005832
Part No.
3000005832

    Popis produktu

    EFI Fiery XF 6.0 (základní konfigurace) je prvotřídní řešení pro digitální nátisk, certifikovaný nátisk a produkční tisk s nejmodernějšími technologickými novinkami. EFI Fiery XF je modulární a multiplatformní (Windows a Mac) nátiskové a produkční řešení od vůdčí společnosti na trhu. EFI Fiery XF umožňuje reprodukovat barevně věrné výtisky pomocí skvělé správy barev s níž má EFI bohaté zkušenosti. EFI Fiery XF je klient - server řešení a v základní konfuguraci se skládá z EFI Fiery XF Server a neomezeného počtu klientů (uživatelských rozhraní).

    Součástí licence produktu je jednoroční urdžovací smlouva (SM&SA) - software maintenance and support agreement - zákazník má po dobu jednoho roku od data zakoupení zdarma všechny updaty a upgrady. SM&SA si lze po vypršení smlouvy obnovit a zakoupit.

    Hlavní funkce EFI Fiery XF:

    - EFI Fiery XF podporuje mezinárodně uznávané grafické formáty, což znamená, že svou hodnotu může přidat k čemukoliv, co zákazník předá, včetně PostScript, PDF, JPEG, TIFF, TIFF/IT, PSD…
    - důmyslná správa barev založená na celosvětově uznávaných ICC profilech poskytuje téměř neomezené možnosti pro dosažení barevné shody digitálních nátisků či cerfikovaného nátisku s kontrolou barev od zaznamenání obrázku přes monitor, zpracování, až po předání na výstupní zařízení.
    - kompatibilita s nejnovějším formátem pro výměnu dat JDF.
    - EFI Fiery XF umožňuje řídit výstup pro různé technologie - inkoustové, solventní, laserové či multifunkční s příslušnými výstupními moduly.
    - zcela nově navržené grafické uživatelské rozhraní poskytuje novou úroveň jednoduchosti použití, zkracuje dobu zaučování obsluhy a zvyšuje produktivitu.
    - nativní podpora platformy Windows i Mac OS X.
    - od verze XF 6.0 přešla funkčnost modulu Production Option do základní konfigurace - rozmnožování tiskových souborů, panelování, přetisky a jejich snadná orientace, tisk různých ořezových značek a v neposlední řadě také jednoduchá barevná úprava jako je jas, kontrast, korekce barevných kanálů atd.

    EFI Fiery XF se skládá ze tří základních součástí:

    1) EFI Fiery XF Server - hlavní početní nátiskové a tiskové úlohy probíhají na EFI Fiery XF Serveru, který může běhet nezávisle na klientské stanici kdekoliv na serveru či stejné stanici jako klient. Vyznačuje tím, že je to "jen" aktivní ikona na hlavní liště systému počítače. Odtud se Server spouští či vypíná, na tomto počítači je nainstalován hardwarový klíč a aktivuje se zde tzv. "licence file", který určuje, které zásuvné moduly jsou přístupné či nikoliv. Stejně tak jsou zde dostupné "on-line" updaty jak samotného programového vybavení, tak i možnost stahování "továrních" ICC profilů ihned použitelných k tisku na materiály EFI či materiály výrobců tiskáren.

    2) EFI Fiery XF Client - je uživatelské rozhraní spolupracující s EFI Fiery XF Serverem, které umožňuje ovládání jeho funkcí. Klienta je možné nainstalovat na neomezený počet pracovních stanic a server tak ovládat z více pracovních stanic. S nejmodernější architekturou klient-server u EFI Fiery XF a s modulární koncepcí tohoto systému můžete vytvořit nátiskové nebo produkční řešení, které bude vyhovovat současným požadavkům firmy a přitom budete mít jistotu, že toto řešení se bude schopné vyvíjet a růst s vámi. S třívrstvou architekturou možností a pomocí klientských stanic Fiery XF lze přiřazovat specifická práva pro přístup a správu každé její stanici. Vrstvy jsou:

    a) Správce (Administrator) - má naprostou kontrolu nad pracovními postupy v EFI Fiery XF, včetně nastavování a konfigurace software, přiřazování přístupových práv, řízení kalibrace a nátisku, zobrazování / přidávání úloh, tisku / zastavování / rušení úloh, změny priority úlohy, přepisování nastavení pracovního postupu nastaveními pro danou úlohu atd.
    b) Uživatel (User) - může zobrazit všechny úlohy v kterémkoliv pracovním procesu, kterého se účastní, může však spravovat pouze zpracování svých vlastních úloh. Uživatel nemůže změnit žádné pracovní stanice, ale potřebuje provádět nastavení pro jednotlivé úlohy.
    c) Monitor úloh (Job Monitor) - je základní nástroj spolupracující s EFI Fiery XF Serverem. Uživatel může prohlížet (náhled), přidávat, rušit a přesouvat jednotlivé soubory (Joby) ve workflow.

    3) EFI Fiery XF Output Option (základní konfigurace neobsahuje žádný výstupní modul) - modulární koncepce EFI Fiery XF poskytuje uživatelům nejširší nabídku možností výstupních zařízení (Output Option) - nátiskové řešení tak lze ušít na míru vlastním pracovním postupům a stávajícím zařízením. Je možné zakoupit a nainstalovat neomezený počet modulů Output Option - jedná se tedy o skutečnou podporu více tiskáren. Lze tedy po dokoupení dalších Printer Option (M, XL, XXL, OKI, VUTEK, RASTEK, Wide Format a jiné) ovládat v jeden okamžik více tiskáren najednou a nebo pomocí Cut Server Option řídit řezací plotry (podpora více než 1.200 modelů různých značek). EFI Fiery XF nabízí tři možnosti výstupu v závislosti na velikosti tiskárny - Printer Option M (pro tiskárny A3/A2 nebo do šířky formátu 18"), Printer Option XL (pro tiskárny do šířky formátu 18"-24") a Printer Option XXL (pro tiskárny s šířkou formátu nad 25").

    Při rozhodování se nemusíte zabývat technologií - velikost je to jediné, o čem musíte sami rozhodnout! Např. Modul M podporuje inkoustové i laserové tiskárny.

    EFI Fiery XF kromě toho lze také zařadit do širšího workflow v systémech W2P (Web-To-Print), DSF (DigitalStore Front), MIS (management information system) či ERP (Enterprise resource planning).

    Důležité informace:

    Vzhledem k tomu, že řešení EFI Fiery XF 6.0 je modulární, základní konfigurace nezahrnuje žádné výstupní moduly. K základní konfiguraci je nutné zakoupit nejméně jeden výstupní modul.
    Produkt EFI Fiery XF 6.0 nelze zaměňovat s "hardwarovými" RIPy EFI Fiery (Command Worstation).

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    www.efi.cz
    Infor.-URL2
    fiery-xf

    Příslušenství

     
    13 050 Kč 

    bez DPH

    15 790 Kč 

    s DPH

    Modul pro spolupráci EFI FIery XF 7 s řezacími plotry.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.