Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

manažer nepřiřazen

info@quentin.cz

Crumpler Good Booy Slim S - brašna na MacBook 13" - dull black

Crumpler Good Booy Slim S - brašna na MacBook 13" - dull black
Jednoduchá, ale praktická brašna z extrémně odolného a lehkého Chicken Tex Supreme nylonu s podšívkou z Ripstop tkaniny je ideálním pomocníkem pro každodenní použití. Brašna je vybavena madlem pro snadné nošení v ruce i odnímatelným ramenním popruhem s...
 
Koncová cena bez DPH
1 215 Kč
Výrobce
Crumpler
DPH
21%
Kód
CUGBOS-S-001
Part No.
GBOS-S-001

    Popis produktu

    Jednoduchá, ale praktická brašna z extrémně odolného a lehkého Chicken Tex Supreme nylonu s podšívkou z Ripstop tkaniny je ideálním pomocníkem pro každodenní použití. Brašna je vybavena madlem pro snadné nošení v ruce i odnímatelným ramenním popruhem s měkčeným ramenním polstrováním. Zavírání zipem, který se vine kolem 3/4 obvodu brašny, zaručuje velmi komfortní vstup dovnitř. Jedna boční vnitřní strana je opatřena polstrovanou kapsou pro notebook, který je zajištěn chlopní na suchý zip proti nechtěnému vypadnutí. Druhá vnitřní boční strana je opatřena síťovanými kapsami na drobnosti. Vprostřed zbývá dostatek místa pro dokumenty, zdroj atd. Z vnější strany je navíc skrytá malá kapsa např. na mobilní telefon, která podtrhuje praktičnost této moderní brašny.

    Rozměry:
    Vnější : 38 x 28 x 9,5 cm
    Vnitřní (laptop): 34,5 x 24,5 x 3,8 cm
    (13"W laptop nebo 13" MacBook, 13"W MacBook Pro)

    Poznámka výrobce:

    Obaly a pouzdra.

    Stránky výrobce:

    http://www.crumpler.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.