Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDRAW Graphics Suite X7 Win CZ EDU License (Single User 1-5)

CorelDRAW Graphics Suite X7 Win CZ EDU License (Single User 1-5)
CorelDRAW Graphics Suite X7 Win CZ/PL DVD Box je nová jednouživatelská licence ve formě elektronické licence pro školství (kategorie nákupu 1-5 licence, cena za jednu licenci). Komplexní software pro grafické návrhy? Vektorové ilustrace a stránkový zlo...
 
Koncová cena bez DPH
2 207 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC711420
Part No.
LCCDGSX7MULA1

    Popis produktu

    EDU licence je určena pro školská zařízení.

    CorelDRAW Graphics Suite X7 Win CZ EDU License (Single User 1-5) je nová jednouživatelská licence určena pro školství ve formě elektronické licence pro školství (kategorie nákupu 1-5 licence, cena za jednu licenci). Komplexní software pro grafické návrhy? Vektorové ilustrace a stránkový zlom? Univerzální nástroje pro kreslení a převod rastrů? Profesionální úprava fotografií? Jednoduchý návrh webových stránek? Díky modernímu rozhraní, novým nepostradatelným nástrojům a vylepšením klíčových funkcí sada CorelDRAW Graphics Suite X7 otevírá svět nových kreativních možností. Navrhli jsme několik nových pracovních ploch, které odrážejí vaše přirozené postupy práce, aby vše bylo přesně tam, kde a kdy to potřebujete. Ať již pracujete na grafice, stránkovém zlomu nebo navrhujete webové stránky, tato komplexní sada grafického softwaru vám pomůže vytvářet návrhy přesně podle vašich představ. Sada CorelDRAW Graphics Suite X7 vám pomáhá pracovat stylově už od konceptu až po finální návrh. Začněte práci okamžitě s novou volbou Rychlý start. Dále jsou k dispozici tisíce vysoce kvalitních obrázků, písem, šablon, klipartů a výplní, které umožňují velmi rychle vytvářet zajímavé návrhy pro tisk či zveřejnění na webu. S nově upraveným a plně přizpůsobitelným rozhraním si můžete vybrat pracovní plochu v závislosti na úrovni vašich dovedností, takže je vše přizpůsobeno vašim potřebám. Můžete si také pracovní plochu nastavit tak, aby vypadala jako aplikace Adobe Photoshop nebo Illustrator, což umožní dřívějším uživatelům sady Creative Suite snadný přechod. Ať již navrhujete loga, bulletiny, webovou grafiku, billboardy, fólie na automobily nebo něco zcela nového, díky komplexní sadě všestranných nástrojů pro vytváření návrhů a úpravu fotografií budete mít k dispozici vše, co potřebujete. Nové pokročilé volby výplní a průhlednosti poskytují naprostou kontrolu nad vzhledem vašeho projektu. Při práci se vzory narazíte jen na velmi málo omezení. Poskytujeme velké množství výukových materiálů, které vám pomohou se seznámit se sadou CorelDRAW a všemi jejími novými funkcemi. Díky novému obsahu vytvořenému komunitou, který je dostupný prostřednictvím služby Výměna obsahu, ve které můžete sdílet vektorové, rastrové a přechodové výplně, můžete oživit své návrhy. Inspirujte se, předveďte svou práci a hlasujte pro své favority.

    Obsah balení: Hlavní aplikace - CorelDRAW® X7 - vektorové ilustrace a stránkový zlom, Corel® PHOTO-PAINT™ X7 - úpravy obrázků, Corel® PowerTRACE™ X7 - převod rastrové grafiky na vektorovou (součást sady CorelDRAW X7), Corel® CONNECT™ - program pro vyhledávání obsahu, Corel® CAPTURE™ X7 - nástroje pro tvorbu snímků obrazovky, Corel® Website Creator™* - návrh webových stránek, PhotoZoom Pro 3 - modul plug-in pro zvětšení digitálních obrázků, ConceptShare™ - nástroj pro spolupráci online. Podpůrné aplikace: průvodce čárovým kódem, průvodce oboustranným tiskem, Bitstream® Font Navigator®. Obsah: 10 000 klipartů a digitálních obrázků, 2 000 digitálních fotografií s vysokým rozlišením, 1 000 písem OpenType, 350 profesionálně navržených šablon, 2 000 šablon vozidel, 800 rámečků a vzorků. Dokumentace: stručná úvodní příručka, stručná referenční příručka, soubory nápovědy. Výuka: více než 5 hodin výukových videí, včetně 1,5 hodiny nového obsahu (vyžadováno připojení k internetu), video rady, tipy a triky a vysvětlení od odborníků. Systémové požadavky: Microsoft Windows 8/8.1 (32bitová nebo 64bitová verze) nebo Windows 7 (32bitová nebo 64bitová verze) s nejnovějšími aktualizacemi Service Pack, Intel Core 2 Duo nebo AMD Athlon 64, 2 GB paměti RAM, 1 GB volného místa na pevném disku (pro instalaci bez obsahu), myš, tablet nebo vícedotyková obrazovka s rozlišením 1280 × 768, jednotka DVD (vyžadována při instalaci krabicové verze), Microsoft Internet Explorer 8 nebo novější. Pro služby členství a předplatného, instalace aktualizací a přístup k některým funkcím, včetně služby Výměna obsahu, nástrojů pro práci s kódy QR a nástroje ConceptShare, je vyžadováno připojení k Internetu.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.