Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDRAW Graphics Suite X6 Win CZ Upgrade + free upgrade na X7

CorelDRAW Graphics Suite X6 Win CZ Upgrade + free upgrade na X7
Ať už jste začínající, nebo zkušený návrhář, sada CorelDRAW® Graphics Suite X6 představuje řešení grafického softwaru,kterému můžete důvěřovat. Zahrnuje prostředí se širokou nabídkou obsahu, profesionální grafický software a nástroje pro úpravy fotogra...
 
Koncová cena bez DPH
5 983 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC711005
Part No.
CDGSX6CZPLHBBUG

    Popis produktu

    Zákazníci, kteří si zakoupili nebo zakoupí CorelDRAW Graphics Suite X6 po 26. únoru 2014 a nejpozději do 26. dubna 2014, mají zdarma nárok na technologický upgrade na novou verzi X7.

    Nárok na upgrade: zákazník musí vlastnit předchozí licencovanou verzi produktu CorelDRAW® Graphics Suite X4 nebo X5 nebo produktu CorelDRAW® Premium Suite X5 (nevztahuje na verze Academic, Home and Student, OEM a NFR).

    Ať už jste začínající, nebo zkušený návrhář, sada CorelDRAW® Graphics Suite X6 představuje řešení grafického softwaru,kterému můžete důvěřovat. Zahrnuje prostředí se širokou nabídkou obsahu, profesionální grafický software a nástroje pro úpravy fotografií a webovou grafiku, takže vám poskytne vše, co potřebujete k vyjádření svého stylu a tvořivé práci bez hranic. Díky integrované nápovědě, výukovým videím a šablonám navrženým profesionály se v těchto nástrojích brzy budete cítit jako doma. Pak budete moci s jistotou tvořit vše od poutavých log a reklamních tabulí až po webové stránky, webovou grafiku, billboardy, fólie na automobily a letáky! Nejnovější verze této sady nabízí nové výkonné typografické jádro, intuitivní software pro webovou grafiku, rozšířenou podporu písem OpenType®, nové styly dokumentů a mnoho dalších novinek.

    Klíčové funkce a výhody:
    Snadné nastavení a spuštění
    Snadno naleznete veškeré výukové nástroje, které vám umožní bez obtíží zahájit práci a s jistotou vytvářet návrhy. Díky hodnotným výukovým videím, ukotvitelnému panelu Rady obsahujícímu videa a tipy, vysvětlením od odborníků a inspirativní příručce rozšíříte své znalosti o tvorbě návrhů. Program Corel® CONNECT™ je nyní vybaven několika panely, které vám pomohou efektivněji řadit a organizovat vytvářené návrhy. Rychle vyhledáte obsah v místní síti a na vybraných webech, a to rovněž pomocí programu Corel CONNECT.

    Rychlejší a efektivnější práce
    Budete moci rychle vyhledat dostupné možnosti formátování či odebrat nežádoucí oblasti ve fotografiích s využitím několika inovací pracovních postupů, které vám pomohou zajistit vyšší efektivitu a produktivitu. Díky podpoře 64 bitů a více jader získáte možnost rychle zpracovávat větší soubory a obrázky a váš počítačový systém bude svižnější.

    Snadný stránkový zlom
    Řada intuitivních nástrojů pro návrh, nové a vylepšené funkce hlavní vrstvy, nová dočasná vodítka zarovnání, nová rozšířená podpora písem typu OpenType a rozšířená podpora složitých písem pro práci s textem v jiných jazycích vám výrazně usnadní práci na stránkovém zlomu.

    Tvorba návrhů se stylem a tvořivostí
    Předveďte svůj jedinečný styl a kreativitu ve všech svých návrzích díky využití přepracovaného jádra stylů, nového ukotvitelného panelu Styly objektů, nové implementace Styly barev, nové funkce Soulad barev a předem připravených rámečků obrázků. Budete mít k dispozici veškeré prostředky, které jsou třeba pro návrhy na vyšší úrovni.

    Příprava výstupu s jistotou
    Své návrhy můžete snadno a bez potíží sdílet díky podpoře více než 100 formátů souborů, včetně formátů PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX a PPT. Možnost Shromáždit pro výstup umožňuje shromáždit písma, profily barev a další informace, které vám usnadní předání práce poskytovateli tiskových služeb. Pomocí dialogového okna Export můžete přizpůsobit profily barev a typy a velikosti souborů pro tisk nebo export na web.

    Cíloví uživatelé
    Profesionální grafici v reklamě a tisku, kteří tráví většinu času vytvářením a úpravami grafiky, prací s textem a retušováním fotografií.
    Tvůrci aplikované grafiky, kteří se věnují zejména vytváření reklamních panelů, sítotisku, gravírování a dalším oborům.
    Příležitostní uživatelé grafiky, kteří pomocí grafického softwaru vytvářejí vlastní marketingové materiály.
    Marketingová oddělení v malých a středních firmách, která vytvářejí brožury a tisknou inzeráty, bulletiny a další marketingové materiály.
    Studenti a učitelé doma nebo ve škole, kteří využívají grafiku v rámci vzdělávací činnosti a vytvářejí prezentace, letáky, plakáty či referáty.

    Konkurenční výhody
    Sada CorelDRAW Graphics Suite X6 nabízí profesionálním návrhářům i uživatelům ve firmách nejsnáze ovladatelnou sadu profesionálních grafických aplikací na trhu. Nabízí špičkový grafický design, ilustrace, trasování, úpravu fotografií a nový modul Website Creator, a to vše v rámci jedné výkonné sady. Toto robustní grafické řešení poskytuje profesionální design za dostupnou cenu. Nabízí špičkovou kompatibilitu souborů, podporuje formáty PDF, Microsoft® Word®, Adobe® Illustrator®, Adobe® Photoshop® a přes 100 formátů celkem, takže umožňuje snadné a bezproblémové importování a exportování souborů. Zahrnuje komplexní výukové nástroje, například kontextové rady a videotipy, více než dvě hodiny výukových videokurzů, tipy a triky a další užitečné výukové zdroje, které vám usnadní zahájení práce. Obsahuje užitečný obsah v hodnotě stovek dolarů, včetně 10 000 klipartů, 1 000 vysoce kvalitních volně použitelných fotografií, 1 000 profesionálních písem, 1 000 písem typu OpenType, včetně špičkových písem, jako je Helvetica®, 350 profesionálních šablon, 2 000 šablon vozidel a 800 rámečků a vzorů, které vám při vytváření návrhů ušetří čas i peníze.

    Obsah balení
    Hlavní aplikace: CorelDRAW® X6: Intuitivní aplikace pro vektorové ilustrace a stránkový zlom, Corel® PHOTO-PAINT™ X6: Aplikace pro profesionální úpravu fotografií, Corel® PowerTRACE™ X6: Nástroj pro přesný převod rastrové grafiky na vektorovou, Corel® Website Creator™ X6*: Výkonný software pro tvorbu vlastních webů, Corel CAPTURE™ X6: Jednoduchý nástroj pro tvorbu snímků obrazovky, Corel® CONNECT™: Okamžité vyhledávání obsahu, PhotoZoom Pro 2**: Modul plug-in aplikace PHOTO-PAINT pro zvětšování digitálních obrázků, ConceptShare™ (v angličtině): Interaktivní nástroj pro spolupráci online. *Je vyžadován účet Corel.com. **Je vyžadována registrace.

    Obsah: 10 000 vysoce kvalitních klipartů a digitálních obrázků, 1 000 profesionálních digitálních fotografií s vysokým rozlišením, 1 000 profesionálních písem, včetně špičkových písem OpenType®, jako je např. Helvetica®, 350 profesionálně navržených šablon, 2 000 šablon vozidel, dokumentace, tištěná vázaná barevná příručka, stručná referenční příručka, výuka: více než 2 hodiny výukových videí (vyžadováno připojení k Internetu).

    Systémové požadavky: Windows® 7 (32bitové nebo 64bitové verze), Windows Vista® (32bitové nebo 64bitové verze) nebo Windows® XP (32bitové verze), s nainstalovanými nejnovějšími aktualizacemi Service Pack, Intel® Pentium® 4, AMD Athlon™ 64 nebo AMD Opteron™, 1 GB RAM, 1,5 GB volného místa na pevném disku (pro instalaci bez obsahu), myš nebo tablet, monitor s rozlišením 1024 × 768, DVD mechanika, Microsoft® Internet Explorer® 7 nebo novější.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    index.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.