Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Corel Painter 12 Win/Mac

Corel Painter 12 Win/Mac
Corel® Painter™ 12 je nejvýkonnějším softwarovým nástrojem pro simulaci přirozené malby a kresby s jedinečnými digitálními štětci Natural-Media, výtvarnými materiály a texturami dokonale imitujícími vzhled a vlastnosti svých reálných protějšků. Digitál...
 
Koncová cena bez DPH
9 496 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC116918
Part No.
116918

    Popis produktu

    Corel® Painter™ 12 je nejvýkonnějším softwarovým nástrojem pro simulaci přirozené malby a kresby s jedinečnými digitálními štětci Natural-Media, výtvarnými materiály a texturami dokonale imitujícími vzhled a vlastnosti svých reálných protějšků. Digitální umělecké studio Corel Painter 12 nabízí nové uživatelské rozhraní, nové kompoziční nástroje, mimořádný výkon a nový systém malby RealBristle™ , která zcela revolučním způsobem simuluje tradiční štětce až na úrovni jednotlivých vláken. Verze 12 přináší řadu novinek, jako jsou štetce imitující vodovky nebo olejové malby.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.