Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Canon PIXMA MG6450 (Print/Scan/Copy, 7,5cm LCD display), duplex, Wi-Fi, Ethernet, cloud link, AirPrint

Canon PIXMA MG6450 (Print/Scan/Copy, 7,5cm LCD display), duplex, Wi-Fi, Ethernet, cloud link, AirPrint
Vysoce výkonné multifunkční zařízení s 5 inkousty a pokročilým připojením Wi-Fi pro přímý tisk z chytrých zařízení a cloudu. Je stylové, kompaktní a snadno použitelné a nabízí prvotřídní kvalitu tisku. Výhody: Výkonné stylové multifunkční zařízení s Wi...
 
Výrobce
Canon
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
12.00 Kč , DPH:  21%  (Fax, multifunkční zařízení)
Autorský fond
48.00 Kč, DPH:  21%  (Multifunkční přístroje 2501-5000 Kč)
Vaše cena  s RP* + AF*
2 471 Kč
DPH
21%
Kód
DCMG6450
Part No.
8333B006

    Popis produktu

    Vysoce výkonné multifunkční zařízení s 5 inkousty a pokročilým připojením Wi-Fi pro přímý tisk z chytrých zařízení a cloudu. Je stylové, kompaktní a snadno použitelné a nabízí prvotřídní kvalitu tisku.

    Výhody:

       Výkonné stylové multifunkční zařízení s Wi-Fi pro tisk, kopírování a skenování
       Cloudový tisk z online alb, sociálních sítí a cloudového úložiště přímo z displeje tiskárny
       Snadný tisk a skenování z chytrých zařízení přes síť Wi-Fi či Internet
       Aplikace PIXMA Printing Solutions pro ovládání tiskárny na dálku
       Snadný tisk fotografií pomocí 7,5cm barevného displeje, čtečky karet a bezdrátové technologie PictBridge

    Výkonné multifunkční zařízení
    Toto výkonné multifunkční zařízení se stylovým lesklým povrchem se pyšní pokročilým systémem 5 inkoustů a nabízí rychlý, vysoce kvalitní tisk, kopírování, skenování a přístup ke cloudu. Je určena pro bezdrátové používání a sdílení v celé domácnosti a k ovládání na dálku z mobilních zařízení.

    Partner pro fotoaparát
    Vestavěná čtečka karet a bezdrátová technologie LAN PictBridge umožňují snadný tisk fotografií přímo z paměťových karet a kompatibilních bezdrátových fotoaparátů. Na kartu lze také skenovat dokumenty a fotografie. Velký 7,5cm displej usnadňuje prohlížení vybraných funkcí a náhledů obrazů.

    Cloudový tisk
    Tiskněte přímo z Internetu pomocí vylepšeného softwaru PIXMA Cloud Link. Tiskněte rychle fotografie z Facebooku, Twitteru a online alb, jako jsou CANON iMAGE GATEWAY a Picasa, či tiskněte dokumenty z cloudových služeb, např. Evernote a Dropbox, přímo z displeje tiskárny. Vytvářejte kalendáře, stahujte tiskopisy a další šablony přímo ze služby PIXMA Cloud.

    Podpora smartphonů a tabletů
    K dosažení maximální flexibility lze tiskárnu ovládat přímo z chytrého zařízení. Stáhněte si aplikaci Canon PIXMA Printing Solutions a tiskněte z nebo skenujte do těchto zařízení a také cloudových služeb. Aplikace umožňuje kontrolovat stav tiskárny, uživatelskou příručku a hladiny inkoustů. Jsou také podporovány služby Apple AirPrint a Google Cloud Print.

    Skvělé výtisky se samostatnými inkousty
    Systém 5 samostatných inkoustů umožňuje vyměnit jen barvu, která dojde, takže tisk je ještě efektivnější. Speciální černé inkousty pro dokumenty a fotografie a technologie FINE s rozlišením tisku až 4 800 dpi poskytují ostré texty a obrázky se skvělými úrovněmi detailů.

    Rychlý tisk
    Je ideální pro rychlý, kvalitní domácí tisk. Nabízí tisk dokumentů A4 rychlostí 15,0/9,7 obr./min (čb/bar.) a vytváření bezokrajových fotografií 10 × 15 cm za přibližně 44 sekund.

    Ušetřete peníze za inkoust a papír
    Volitelné inkousty o velikosti XL umožňují vytisknout více stránek než standardní inkousty, takže je není nutné tak často měnit, a mohou nabídnout až 30% úsporu na stránku. Automatický oboustranný tisk snižuje spotřebu papíru a vytváří oboustranné profesionálně vypadající dokumenty.

    Software My Image Garden
    Komplexní software s řešeními pro uspořádání a tisk fotografií, skenování a přístup k online službám. Pokročilé funkce, jako je rozpoznání obličeje, usnadňují procházení fotografií v PC a vyhledání požadovaných fotografií.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.