Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Bowers & Wilkins Z2 black - audiosystém s AirPlay pro iPhone 5/6/iPad 4 (s lightning dock konektorem)

Bowers & Wilkins Z2 black - audiosystém s AirPlay pro iPhone 5/6/iPad 4 (s lightning dock konektorem)
Úžasný zvuk, bez námahy bezdrátové streamování s AirPlay ®, Lightning ™ konektor pro dokovací nejnovější generaci iPhone ® a iPod ® a designem, který se hodí téměř kamkoliv. Všestrannost, pohodlí a ohromující výkon, Z2 je dock, který má vše. - „Lightni...
 
Koncová cena bez DPH
6 588 Kč
Výrobce
Audio
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
15.00 Kč , DPH:  21%  (Reproduktorové systémy s více než 2 satelity)
Vaše cena  s RP*
6 521 Kč
DPH
21%
Kód
DXZ2AIRPLAY
Part No.

    Popis produktu

    Reprosystém Z2 je nástupcem oblíbeného Zeppelin Mini. Zároveň je prvním přístrojem značky B&W vybaveným novým Lightning™ konektorem pro zadokování kompatibilních přístrojů Apple. Navíc do něj lze streamovat hudbu pomocí funkce AirPlay® a to jak z počítače, tak bezdrátově z kompatibilních přístrojů iPhone®, iPad® či iPod touch®. Chcete-li přes něj přehrávat nějaký další zdroj, připojte jej do analogového externího vstupu (AUX). K ethernetové síti lze Z2  zapojit po WiFi, nebo kabelem.

    Pod elegantně tvarovanou ozvučnící se ukrývají špičkové technologie. Dvojice širokopásmových reproduktorů je napájena účinným Class D zesilovačem s výkonem 2x 20W. Vestavěný DSP přitom koriguje zvuk tak, aby zůstával průzračný i při velké hlasitosti. Čisté reprodukci basů napomáhá také firemní specialita - bassreflex typu Flowport.

    - „Lightning“ konektor pro iPhone 5/iPad 4/iPad mini/iPod touch 5G/iPod nano 7G
    - Bezdrátové audio streamování

    AirPlay pracuje s iPhone, iPod touch a iPad s iOS 4.3.3 nebo novější, Mac s OS X Lion Mountain, nebo Mac a PC s iTunes 10.2.2 nebo novější.

    Barva - černá

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.