Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

BOSE Companion 3 II - Reproduktorový systém k počítači

BOSE Companion 3 II - Reproduktorový systém k počítači
Reproduktorový systém k PC s basovým aktivním modulem Acoustimass, technologií zpracování signálu Truespace. Dotikový ovladač hlasitosti ve tvaru PC myši, sluchátkový výstup, možnost připojení CD a MP3 přehrávačů, držáky pro umístění k PC.
 
Výrobce
Bose
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
15.00 Kč , DPH:  21%  (Reproduktorové systémy s více než 2 satelity)
Vaše cena  s RP*
5 207 Kč
DPH
21%
Kód
BB040280
Part No.
B040280

    Popis produktu

    Reproduktorový systém k PC s basovým aktivním modulem Acoustimass, technologií zpracování signálu Truespace.
    Dotykový ovladač hlasitosti ve tvaru PC myši, sluchátkový výstup, možnost připojení CD a MP3 přehrávačů, držáky pro umístění k PC.
    Provedení: stříbrné
    Duální vstupy umožňují samostatné či současné použití systému s počítačem a přenosným CD přehrávačem, MP3 přehrávačem nebo jiným zvukovým zařízením
    Propojený ovládací panel obsahuje otočné ovládání hlasitosti, zdířku pro připojení sluchátek a pro druhý přístroj, jakým může být například přenosný MP3 přehrávač

    Druhá generace bezkonkurenčních reproduktorů v této kategorii, vám předloží perfektní prostorový zvuk bez jakýchkoli kompromisů.
    Firma Bose je zárukou jedinečné kvality provedení i zvukové charakteristiky. Pokud chcete mít u počítače něco co opravdu hraje, u čeho si užijete poslech hudby, nádherné ozvučení filmů i božský zvukový zážitek z her, jsou Bose Companion 3 Series II dokonalou volbou. Patentovaný elektronický obvod TrueSpace zpracovávající stereo signál a umocňuje zvukový dojem vytvářený stolními reproduktory umístěnými blízko sebe. Zážitek z poslechu je umocněn dojmem, že hudba vychází ze zvukové scény s více než dvěma reproduktory. Integrované zpracování signálu patentované v USA automaticky reguluje tónovou rovnováhu – dokonce i při menší hlasitosti – takže hudba zní díky plným a hlubokým basům při libovolné úrovni hlasitosti velmi živě a mluvené slovo působí vždy přirozeným dojmem.
    Aktivní elektronický ekvalizér vyrovnává výstup napříč různými frekvencemi a poskytuje tak přirozenou tónovou rovnováhu a jasnost zvuku během celé doby poslechu. Interní elektronický obvod pomáhá předcházet nežádoucímu zkreslení, takže hudba zní přirozeně - dokonce i při vysoké hlasitosti.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.