Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

Belkin Thunderstorm Handheld Home Theater - dokovací stanice/repro pro iPad 2,3

Belkin Thunderstorm Handheld Home Theater - dokovací stanice/repro pro iPad 2,3
Stanice Thunderstorm umožňuje bezproblémovou integraci se zařízením iPad a díky pokročilé technologii digitálního zvuku a jeho vynikající kvalitě zvyšuje zážitek ze sledování filmů, poslechu hudby a hraní her. Přenosná dokovací stanice Thunderstorm obs...
 
Výrobce
Belkin
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
5.50 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená od 1 kg do 5 kg)
Vaše cena  s RP*
488 Kč
DPH
21%
Kód
BKG3A1000cw
Part No.
G3A1000cw

    Popis produktu

    Stanice Thunderstorm umožňuje bezproblémovou integraci se zařízením iPad a díky pokročilé technologii digitálního zvuku a jeho vynikající kvalitě zvyšuje zážitek ze sledování filmů, poslechu hudby a hraní her.

    Přenosná dokovací stanice Thunderstorm obsahuje výkonné reproduktory od předního dodavatele v oblasti mobilních zvukových řešení, společnosti Audifi, které zajišťují zvukový zážitek v kvalitě kina.
    Otevřené reproduktory a integrované vzduchové kanály umožňují optimální proudění vzduchu a nabízejí výrazné basové frekvence.
    Aplikace Thunderstorm App dostupná k bezplatnému stažení nabízí rozšířené možnosti ovládání s přizpůsobitelnými zvukovými schématy pro hudbu, filmy a hry, díky čemuž zní obsah vždy nejlépe.

    Přenosná dokovací stanice Belkin Thunderstorm přesně kopíruje design zařízení iPad a díky přímému připojení k jeho rozhraní dosahuje jednotného vzhledu.
    Přímé připojení eliminuje možnost vypadnutí konektoru k reproduktorům a zajišťuje optimální kalibraci na zvukové efekty.
    Její součástí je také kryt s různými možnostmi sklopení umožňující rozličné pohodlné sledovací úhly a ochranu displeje.

    o Integrované stereo reproduktory nasměrovány dopředu a horizontálně
    o Otevřené reproduktory zajišťující bohaté basy a syté tóny
    o Zesilovač s nízkým zkreslením a vysokou účinností
    o Magnetický skládací měkký kryt umožňující různé nastavení
    o Certifikace MFI
    o G3A1000 s dokovacím 30-pin konektorem je kompatibilní se zařízeními iPad 2 a iPad 3. generace
    o Přístup k funkcím zařízení iPad - zadní kameře, konektoru sluchátek, mikrofonu, reproduktoru, nabíjení, tlačítku uzamčení, ovládání hlasitosti a tlačítku ztlumení / otáčení zobrazení


    Aplikace Thunderstorm pro iPad
    Bezplatná aplikace Thunderstorm nabízí rozšířené možnosti ovládání a tři různé zvukové režimy, které vytvořila společnost Audifi.
    o Musical (Hudební): Vyvážená pro hudbu a webové video
    o Cinematic (Filmová): Širší zvukové schéma se zdůrazněným středním kanálem, který nabízí srozumitelnost a bezprostřední charakter dialogu
    o Action (Akční): Rozšiřuje zvukové schéma v maximálním rozsahu a zvýrazňuje zvukové efekty tak, že hry doslova explodují z displeje

    Audifi
    Přenosná dokovací stanice Belkin Thunderstorm obsahuje technologie společnosti Audifi, předního dodavatele mobilních zvukových řešení nové generace.
    Společnost Audifi vytvořila zvukový výkon do nejmenšího detailu tak, aby vás zvuk mobilního zařízení zcela pohltil.
    Díky konstrukci hlavních obvodů, zpracování zvuku, zakázkových reproduktorů a mimořádně tenkého akustického pouzdra se společnosti Audifi podařilo dosáhnout úrovně zvukové hloubky a kvalitu, kterou dosud nebylo možné dosáhnout v mobilních zařízeních.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.