Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

BELKIN Pouzdro/stojánek pro iPad Mini Striped Cover, černé

BELKIN Pouzdro/stojánek pro iPad Mini Striped Cover, černé
Kvalitní ochranné pouzdro se stojánkem pro iPad mini, možnost nastavit různé úhly pohledu, magnetické uzavírání, tenký design, měkká vnitřní podšívka, černé barevné provedení. Chraňte svůj iPad mini se stylovým pouzdrem Belkin Striped Cover se stojánke...
 
Koncová cena bez DPH
578 Kč
Výrobce
Belkin
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
BKF7N024vfC00
Part No.
F7N024vfC00

    Popis produktu

    Kvalitní ochranné pouzdro se stojánkem pro iPad mini, možnost nastavit různé úhly pohledu, magnetické uzavírání, tenký design, měkká vnitřní podšívka, černé barevné provedení.

    Chraňte svůj iPad mini se stylovým pouzdrem Belkin Striped Cover se stojánkem, který umožní nastavit různé úhly pohledu. Pruhovaný exteriér přidá styl, zatímco měkká vnitřní podšívka chrání dotykový displej iPadu mini před poškrábáním.

    Díky bezpečnému magnetickému uzavírání a ochranným rohům se iPad mini bude cítit jako v trezoru. Kryt je odlehčený s tenkým profilem, takže se snadno vejde do každé kabelky nebo tašky. A nastavitelný stojan umožňuje vybrat si z několika úhlů prohlížení a psaní, takže budete moci pohodlně pracovat, číst nebo sledovat videa, ať jste kdekoli.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.