Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

BELKIN Pouzdro/stojánek pro iPad Mini (1,2,3) Verve Folio, šedé

BELKIN Pouzdro/stojánek pro iPad Mini (1,2,3) Verve Folio, šedé
Kvalitní ochranné pouzdro klasického stylu se stojánkem pro iPad mini, nastavitelný stojan pro několik úhlů pohledu, tenký design, odolný exteriér, měkká vnitřní podšívka, šedé barevné provedení. Stylové pouzdro umožňuje iPad mini pohodlně a bezpečně p...
 
Koncová cena bez DPH
495 Kč
Výrobce
Belkin
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
BKF7N037vfC00
Part No.
F7N037vfC00

    Popis produktu

    Kvalitní ochranné pouzdro klasického stylu se stojánkem pro iPad mini, nastavitelný stojan pro několik úhlů pohledu, tenký design, odolný exteriér, měkká vnitřní podšívka, šedé barevné provedení.

    Stylové pouzdro umožňuje iPad mini pohodlně a bezpečně přenášet. Zvýšenou bezpečnost zajišťuje popruh, který udržuje zavřený kryt a váš iPad mini, tak nemůže nikdy vypadnout. A nastavitelný stojan umožňuje vybrat si z několika úhlů prohlížení a psaní, takže budete moci pohodlně pracovat, číst nebo sledovat videa, ať jste kdekoli.

    Odolný exteriér chrání iPad mini před poškozením jako trezor, zatímco měkká vnitřní podšívka zabraňuje poškrábání obrazovky. Díky tenkému designu se pouzdro lehce vejde do každé tašky.

    - Hladký povrch se stylovým, dvoubarevným provedením
    - Elastické rohy drží zařízení bezpečně na místě
    - Tenký neklouzavý stojánek poskytuje lepší pozorovací úhly

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.