Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Antonín Štogr

stogr@quentin.cz

BELKIN Pouzdro pro iPad Mini (1,2,3) Classic Cover, černé

BELKIN Pouzdro pro iPad Mini (1,2,3) Classic Cover, černé
Robustní exteriér udržuje váš iPad mini před poškozením, zatímco měkká vnitřní podšívka zabranuje poškrábání obrazovky. Tenký design umožnuje zasunutí a vysunutí z každé tašky s lehkostí.
 
Koncová cena bez DPH
330 Kč
Výrobce
Belkin
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
BKF7N027vfC00
Part No.
F7N027vfC00

    Popis produktu

    Kvalitní ochranné pouzdro klasického stylu pro iPad mini, tenký design, odolný exteriér, měkká vnitřní podšívka, černé barevné provedení.

    Přední výrobce kvalitního příslušenství všeho druhu, společnost Belkin, nezapomíná ani na majitele populárních zařízení iPad a nyní přichází s příslušenstvím i pro zmenšenou verzi tabletu iPad mini. Pro používání zařízení na cestách, vytvořila tenké a lehké pouzdro Belkin iPad mini Classic Cover.

    Stylové pouzdro Classic Cover umožňuje iPad mini pohodlně a bezpečně přenášet. Odolný exteriér chrání iPad mini před poškozením jako trezor, zatímco měkká vnitřní podšívka zabraňuje poškrábání obrazovky. Díky tenkému designu se pouzdro lehce vejde do každé tašky. Belkin Classic Cover je pouzdro s klasickým stylem, které nikoho neurazí a je elegantním doplňkem.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.