Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Bamboo Pen

Bamboo Pen
Bamboo Pen; Jednoduchý způsob, jak vyjádřit svou jedinečnost. Bamboo Pen přináší nekonečné možnosti, jak personalizovat všechno, co děláš na počítači. Je vyrobený tak, aby vyhovoval pravákům i levákům a navíc je velmi tenký. Vyjádři svou osobnost v ema...
 
Koncová cena bez DPH
1 188 Kč
Výrobce
Wacom
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
1 174 Kč
DPH
21%
Kód
WTCTL-460-EN
Part No.
CTL-460-EN

    Popis produktu

    Bamboo Pen

    Jednoduchý způsob, jak vyjádřit svou jedinečnost.

    Bamboo Pen přináší nekonečné možnosti, jak personalizovat všechno, co děláš na počítači. Je vyrobený tak, aby vyhovoval pravákům i levákům  a navíc je velmi tenký. Vyjádři svou osobnost v emailech, dopisech, na obrázcích, v prezentacích nebo jiných dokumentech.
    Široká nabídka užitečných  aplikací Bamboo Minis, je připravena ke stažení  z Internetu v podobě Bamboo Dock a k dispozici je také plná verze kreslícího programu ArtRage. Nezáleží na tom, jaký operační systém používáš: je čas odkýt tvůrčí část Tvé osobnosti – s novým Bamboo Pen.


    ŘADA BAMBOO
    Nechte se inspirovat novou řadou tabletů Bamboo.
    Nejnovější generace Bamboo od Wacomu - nová, inspirující technologie, která je schopná úplně změnit digitální život. Nové Bamboo a nové Bamboo Fun, kombinací vícedotykové technologie a technologie tabletu s perem v jednom zařízení, nabízejí inovativní způsob použití vašeho počítače. Stačí jen přijít na způsob, co a jak chcete vyjádřit, nástroje najdete doslova ve vašich rukách.

    Nová řada obsahuje tyto modely:
    Bamboo Pen&Touch – unikátní ovládání dotykem nebo perem
    Bamboo Fun Pen&Touch (ve verzi small a medium) – unikátní ovládání dotykem nebo perem
    Bamboo Pen
    Bamboo Touch
    Bamboo dock nabízí ke stažení rozličný Bamboo Mini software. Vyberte si Váš oblíbený -  a vstupte do nové, podnětné epochy.


    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.