Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

ATTO ThunderLink SH 1068 (Thunderbolt to SAS/SATA)

ATTO ThunderLink SH 1068 (Thunderbolt to SAS/SATA)
ATTO Thunderlink SH vám umožňují připojit MacBook Pro, iMac nebo Mac mini do sítě až 12krát rychleji než s rozhraním FireWire a dvakrát rychleji než s rozhraním USB 3.0. ATTO ThunderLink SH 1068 funguje jako externí adaptér rozhraní Thunderbolt na SAS/...
 
Koncová cena bez DPH
20 651 Kč
Výrobce
Mac příslušenství
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty nezaložené na mechanickém pohybu)
Vaše cena  s RP*
19 826 Kč
DPH
21%
Kód
ATSH1068
Part No.
TLSH-1068-DE0

    Popis produktu

    ATTO Thunderlink SH vám umožňují připojit MacBook Pro, iMac nebo Mac mini do sítě až 12krát rychleji než s rozhraním FireWire a dvakrát rychleji než s rozhraním USB 3.0. ATTO ThunderLink SH 1068 funguje jako externí adaptér rozhraní Thunderbolt na SAS/SATA 6 Gb/s. Připojí váš počítač Mac s podporou rozhraní Thunderbolt k úložišti DAS (Direct Attached Storage). Zařízení ThunderLink Desklink se ideálně hodí pro aplikace s velkými nároky na šířku pásma, jako je zálohování a obnova dat, zobrazovací metody ve zdravotnictví nebo zpracování videa.
    Thunderbolt

    Thunderbolt je revoluční technologie I/O, která podporuje displeje s vysokým rozlišením a výkonná datová zařízení prostřednictvím jednoho portu a kabelu, který přenáší data DisplayPort i PCI Express. A je standardně v každém počítači Mac.

    Všechny vysoce výkonné komponenty uvnitř počítače Mac propojuje technologie PCI Express. A ta je začleněná do technologie Thunderbolt, což znamená, že získáte rychlost propojení PCI Express i pro externí zařízení.

    Technologie Thunderbolt vám přináší rychlost až 10 Gb/s v obou směrech, což umožní neuvěřitelně rychlé datové přenosy mezi periferními zařízeními. Máte taky dost kapacity na zřetězení několika vysokorychlostních zařízení bez použití rozbočovače nebo přepínače.

    Ve srovnání s USB 3.0 může Thunderbolt dodávat periferiím až dvojnásobný příkon – napájení až 10 W znamená větší výkon na cestách.
    Hlavní vlastnosti

       • Duální konfigurace portů x4 6Gb/s SAS/SATA
       • Podpora rozhraní SAS 2.0, SAS, SATA a SATA II
       • Podporuje až 128 disků
       • Duální rozhraní Thunderbolt 10 Gb/s s portem Display a podporou řetězení zařízení
       • Podpora ovladače pro Mac OS X 10.6.8 nebo novější operační systém

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.