Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

ATTO ThunderLink FC 1082 (Thunderbolt to Fibre Channel)

ATTO ThunderLink FC 1082 (Thunderbolt to Fibre Channel)
ATTO Thunderlink FC vám umožňují připojit MacBook Pro, iMac nebo Mac mini do sítě až 12krát rychleji než s rozhraním FireWire a dvakrát rychleji než s rozhraním USB 3.0. ATTO ThunderLink SH 1068 funguje jako externí adaptér rozhraní Thunderbolt na SAS/...
 
Koncová cena bez DPH
24 453 Kč
Výrobce
Mac příslušenství
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty nezaložené na mechanickém pohybu)
Vaše cena  s RP*
23 545 Kč
DPH
21%
Kód
ATFC1082
Part No.
TLFC-1082-DE0

    Popis produktu

    ATTO Thunderlink FC vám umožňují připojit MacBook Pro, iMac nebo Mac mini do sítě až 12krát rychleji než s rozhraním FireWire a dvakrát rychleji než s rozhraním USB 3.0. ATTO ThunderLink SH 1068 funguje jako externí adaptér rozhraní Thunderbolt na SAS/SATA 6 Gb/s. Připojí váš počítač Mac s podporou rozhraní Thunderbolt k úložišti DAS (Direct Attached Storage). Zařízení ThunderLink Desklink se ideálně hodí pro aplikace s velkými nároky na šířku pásma, jako je zálohování a obnova dat, zobrazovací metody ve zdravotnictví nebo zpracování videa.
    Thunderbolt

    Thunderbolt je revoluční technologie I/O, která podporuje displeje s vysokým rozlišením a výkonná datová zařízení prostřednictvím jednoho portu a kabelu, který přenáší data DisplayPort i PCI Express. A je standardně v každém počítači Mac.

    Všechny vysoce výkonné komponenty uvnitř počítače Mac propojuje technologie PCI Express. A ta je začleněná do technologie Thunderbolt, což znamená, že získáte rychlost propojení PCI Express i pro externí zařízení.

    Technologie Thunderbolt vám přináší rychlost až 10 Gb/s v obou směrech, což umožní neuvěřitelně rychlé datové přenosy mezi periferními zařízeními. Máte taky dost kapacity na zřetězení několika vysokorychlostních zařízení bez použití rozbočovače nebo přepínače.

    Ve srovnání s USB 3.0 může Thunderbolt dodávat periferiím až dvojnásobný příkon – napájení až 10 W znamená větší výkon na cestách.
    Hlavní vlastnosti

       • Duální konfigurace portů x4 6Gb/s SAS/SATA
       • Podpora rozhraní SAS 2.0, SAS, SATA a SATA II
       • Podporuje až 128 disků
       • Duální rozhraní Thunderbolt 10 Gb/s s portem Display a podporou řetězení zařízení
       • Podpora ovladače pro Mac OS X 10.6.8 nebo novější operační systém

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.