Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

manažer nepřiřazen

info@quentin.cz

Apogee Duet 2

Apogee Duet 2
Duet 24bit/96kHz AD/DA převodník (audiokarta) a nástrojový i mikrofonní předzesilovač fantom. napájení, firewire, se sluchátkovým a 2 monitorovými výstupy.
 
Koncová cena bez DPH
10 074 Kč
Výrobce
Apogee
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
DPH
21%
Kód
APDuet
Part No.
Duet2

    Popis produktu

    Nové vylepšené funkce. Vyšší výkon. Vyšší zvuková kvalita.

    DUET 2 je následovníkem svého výborného předchůdce převodníku Duet, který používají muzikanti po celém světě. Původní Duet získal mnoho ocenění jak za technickou kvalitu a inovativní přístup tak i nepřímo ceny Grammy za písně při jejichž tvorbě byl používán.
    Duet 2 navazuje na tyto kvality a nabízí nové mikrofonní předzesilovače a převodníky, které jsou výsledkem vývoje pro řadu Symphony. Převodníky pracují s rozlišením až 24 bit/192 kHz a USB připojení nabízí nižší latenci. Navíc tu je obvod SoftLimit zaručující optimální vstupní úroveň, 4 samostané výstupy, Maestro 2 a pod. Vývojáři společnosti Apogee vyslyšeli přání a připomínky uživatelů původního Duetu a zapracovali je do této novinky.

    Duet 2 Nabízí dva excelentní mikrofonní vstupy XLR vybavené fantomovým napájením a citlivostí 75dB. Duet 2 vám umožní náhrávat zpěv a zároveň přehrávat již nahraný materiál s nízkou latencí, nebo pořizovat živou nahrávku koncertu, zkoušky a pod.

    Duet 2 má dva 1/4” jack vstupy s vysokou impedancí určené pro přímé připojení dvou nástrojů v libovolné kombinaci : kytara a basa, kytara a klávesy, basa a klávesy... Prostě se připojíte a můžete nahrávat přímo do vaší oblíbené Mac audio aplikace (Core Audio-kompatibilní) Final Cut, Logic, ProTools 9, Logic Express, Cubase, Nuendo apod.

    Poslouchat můžete buď přes čtyři samostatné analogové 1/4” jack linkové výstupy ( aktivní reprosoustavy/koncový zesilovač), nebo použít jackový sluchátkový výstup.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.