Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Adobe Master Collection CS6 Mac/Win IE EDU License

Adobe Master Collection CS6 Mac/Win IE EDU License
Kolekce Adobe Master Collection CS6 nabízí ideální prostředí pro realizaci vlastních kreativních vizí. Obsahuje prvotřídní nástroje s neomezenými kreativními možnostmi, přesností a výkonem k zachycení a dotvoření vlastních kreativních nápadů. Vytvářejt...
 
Koncová cena bez DPH
23 959 Kč
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
AD65166816AE01A00
Part No.
AD65166816AE01A00

    Popis produktu

    Kolekce Adobe Master Collection CS6 nabízí ideální prostředí pro realizaci vlastních kreativních vizí. Obsahuje prvotřídní nástroje s neomezenými kreativními možnostmi, přesností a výkonem k zachycení a dotvoření vlastních kreativních nápadů. Vytvářejte obsah pro tisk, web, tablety, smartphony i stříbrné plátno. Vytvářejte webové stránky a mobilní aplikace na bázi standardů, navrhujte obsah pro nejmodernější platformy a zařízení a pracujte s videem dokonalé kvality v nativních formátech. Intuitivní rozhraní a obdivuhodně rychlý výkon usnadní práci i na těch nejsložitějších projektech. Komunikujte kreativním způsobem, sdělte svůj příběh a inspirujte uživatele prožitkem, který si mohou vzít kamkoli. Vše navíc získáte za jedinečnou cenu.

    Adobe Master Collection CS6 obsahuje: Photoshop Extended CS6 IE, Illustrator CS6 IE, InDesign C6 IE, Dreamweaver CS6 IE, Flash Pro CS6 IE, Flash Builder 4.6 Premium IE, Fireworks CS6 IE, Premiere Pro CS6 IE, After Effects CS6 IE, Audition CS6 IE, SpeedGrade CS6 IE, Prelude CS6 IE, Encore CS6 IE a Acrobat Professional X IE a dále Adobe Bridge CS6, Story CS6 a Adobe Media Encoder CS6.

    Poznámka: IE - International English verze produktu (není v češtině).
    Jedná se o licenci pro školská zařízení registrována pod MŠMT. Licence se dodává elektronicky - licenční certifikát se sériovým číslem, zákazník obdrží přihlašovací údaje u Adobe, kde je k dispozici instalace ke stažení. Fyzicky lze doobjednat instalační DVD pack.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    main.html
    Infor.-URL2
    mastercollection.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.