Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Adobe Design & Web Premium CS6 Mac/Win CZ EDU License

Adobe Design & Web Premium CS6 Mac/Win CZ EDU License
Kolekce Adobe Design & Web Premium CS6 je kombinací špičkových nástrojů pro výjimečný návrh používaný v různých médiích. Aplikace Adobe Photoshop® Extended a Illustrator® umožňují bleskově rychle vytvářet poutavé obrazy a grafiku. V aplikaci Adobe InDe...
 
Koncová cena bez DPH
15 281 Kč
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
AD65177245AE01A00
Part No.
AD65177245AE01A00

    Popis produktu

    Kolekce Adobe Design & Web Premium CS6 je kombinací špičkových nástrojů pro výjimečný návrh používaný v různých médiích. Aplikace Adobe Photoshop® Extended a Illustrator® umožňují bleskově rychle vytvářet poutavé obrazy a grafiku. V aplikaci Adobe InDesign® můžete vytvářet velice působivé rozvržení dokumentů pro tisk s dokonalou typografií a navrhovat publikace pro zařízení iPad a jiné tablety. V aplikaci Adobe Dreamweaver® můžete sestavovat weby a aplikace HTML5/CSS3, které vypadají skvěle na jakékoli obrazovce. Vyberte si také z různých nástrojů na tvorbu aplikací dodávaných do tabletů a smartphonů prostřednictvím mobilních tržišť. Tento vysoce výkonný software poskytuje tvůrčí svobodu a zjednodušuje rutinní návrhářské a produkční úkoly. Díky tomu dosáhnete výjimečné kvality a získáte přesné ovládání.

    Adobe Design & Web Premium CS6 obsahuje: Photoshop Extended CS6 CZ, Illustrator CS6 CZ, InDesign C6 CZ, Dreamweaver CS6 CZ, Flash Pro CS6 CZ, Fireworks CS6 CZ a Acrobat Professional X CZ a dále Adobe Bridge CS6 a Adobe Media Encoder CS6.

    Poznámka: CZ - plně lokalizovaná verze produktu.
    Jedná se o licenci pro školská zařízení registrována pod MŠMT. Licence se dodává elektronicky - licenční certifikát se sériovým číslem, zákazník obdrží přihlašovací údaje u Adobe, kde je k dispozici instalace ke stažení. Fyzicky lze doobjednat instalační DVD pack.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    main.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.