Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Adobe Design Standard CS6 Mac IE Student&Teacher Edition

Adobe Design Standard CS6 Mac IE Student&Teacher Edition
Studentská verze kolekce Adobe Design Standard CS6 je kombinací špičkových nástrojů pro profesionální návrh tiskových materiálů a digitální publikování. Aplikace Adobe Photoshop® a Illustrator® nabízejí inovativní nástroje na malování a kreslení a desí...
 
Koncová cena bez DPH
8 504 Kč
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
ADST65163575
Part No.
ADST65163575

    Popis produktu

    Studentská verze kolekce Adobe Design Standard CS6 je kombinací špičkových nástrojů pro profesionální návrh tiskových materiálů a digitální publikování. Aplikace Adobe Photoshop® a Illustrator® nabízejí inovativní nástroje na malování a kreslení a desítky kreativních efektů, což umožňuje bleskově rychle vytvářet přitažlivé obrazy a grafiku. Aplikace Adobe InDesign® umožňuje vytvářet špičkové rozvržení stránek pro tisk s využitím dokonalé typografie. V této aplikaci také můžete vytvářet skvěle navržené elektronické knihy podporující nejnovější standardy EPUB a dodávat multimediální publikace pro zařízení iPad a jiné tablety, a to stejně snadno jako při vytváření stránek pro tisk.

    Adobe Design Standard CS6 IE obsahuje: Photoshop CS6 IE, Illustrator CS6 IE, InDesign C6 IE a Acrobat Professional X IE a dále Adobe Bridge CS6 a Adobe Media Encoder CS6.

    Poznámka: IE - International English verze produktu (není v češtině).

    OSOBY OPRÁVNĚNÉ POUŽÍVAT VERZI PRO STUDENTY A UČITELE
    Studenti univerzit a vyšších škol – studenti, kteří jsou zapsáni do institutu vyššího vzdělávání, který je definován jako akreditovaná veřejná nebo soukromá univerzita či vyšší škola (včetně vyšší střední školy, pomaturitního studia a vyšších odborných škol), které udělují tituly vyžadující ne méně než dva roky řádného denního studia.
    Studenti základních a středních škol - studenti zapsaní do akreditované veřejné či soukromé základní nebo střední školy, která zajišťuje řádnou denní výuku.
    Učitelský sbor a zaměstnanci - učitelé a zaměstnanci akreditované základní nebo střední školy, veřejné nebo soukromé univerzity nebo vysoké školy, školních úřadů nebo školních rad (včetně penzionovaných profesorů).

    POSTUP získání studentské verze:
    1) máte- li nárok na získání studentské verze - viz výše, objednejte si produkt. Ten obsahuje instalační DVD, po instalaci produkt funguje bez omezení po 30 dní. Produkt neobsahuje sériové číslo pro neomezené použití.
    2) součástní produktu jsou instrukce, jak získat sériové číslo. Společně s dokladem o studiu - jaký je potřeba naleznete na stránce www.adobeprostudenty.cz a nákupní fakturou odešlete žádost elektronicky na customer service Adobe (kontakty jsou uvedeny v přiložených instrukcích). Během dvou pracovních dní obdržíte od customer service Adobe sériové číslo pro neomezené použití produktu.
    3) produkt lze využívat i po zakončení studií, lze upgradovat ze studentské verze na komerční (v budoucnu).

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    main.html
    Infor.-URL2
    designstandard.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.