Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Acrobat XI Pro Mac / Win CZ License

Acrobat XI Pro Mac / Win CZ License
Aplikace Adobe® Acrobat® XI Pro není pouze špičkový prohlížeč souborů PDF. Je vybaven mnoha silnými a inteligentními nástroji. CO JE NOVÉHO VE VERZI XI? NOVĚ: Editace a úpravy textu v dokumentu PDF - pomocí nového rozhraní point-and-click (ukázat a kli...
 
Koncová cena bez DPH
10 157 Kč
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
AD65195557AD01A00
Part No.

    Popis produktu

    Aplikace Adobe® Acrobat® XI Pro není pouze špičkový prohlížeč souborů PDF. Je vybaven mnoha silnými a inteligentními nástroji.

    CO JE NOVÉHO VE VERZI XI?

    NOVĚ: Editace a úpravy textu v dokumentu PDF - pomocí nového rozhraní point-and-click (ukázat a kliknout) můžete v dokumentu PDF opravit překlepy, změnit písmo nebo přidat odstavce stejně snadno jako v jiných aplikacích.
    NOVĚ: Převod souborů PDF do formátu aplikace PowerPoint - získejte v nových projektech náskok tím, že uložíte soubor PDF jako plně upravitelnou prezentaci aplikace PowerPoint.
    NOVĚ: Jednodušší a intuitivní vytváření formulářů PDF a webových formulářů - pomocí aplikace na ploše Adobe FormsCentral obsažené v aplikaci Acrobat XI Pro, můžete přizpůsobovat profesionální předlohy nebo navrhovat zcela nové.
    NOVĚ: Úprava obrázků v dokumentu PDF - obrázky v dokumentu PDF lze přemístit, upravit nebo změnit jejich velikost, aniž by bylo třeba sledovat původní soubor nebo obrázek.
    NOVĚ: Shromažďování odpovědí z formulářů pomocí funkce FormsCentral - díky možnosti uložení formulářů PDF nebo webových formulářů online pomocí online služby Adobe FormsCentral můžete snadno shromažďovat odpovědi.
    NOVĚ: Možnost podepsání dokumentů jinými uživateli - zašlete dokumenty PDF jiným uživatelům k podpisu a schválení a sledujte je online pomocí služby Adobe EchoSign®.
    NOVĚ: Použití hesel a oprávnění pro soubory PDF - získejte odbornou ochranu, aniž byste byli odborníci. Zaveďte do libovolného souboru PDF ochranu proti kopírování a úpravám - i přímo v aplikacích sady Microsoft Office v systému Windows®.
    NOVĚ: Sloučení několika souborů do jediného souboru PDF - zajistíte, aby v nich nic nechybělo. Spojte dokumenty, tabulky, e-maily a podobně do uspořádaného souboru PDF.
    NOVINKA: Uložení a zobrazení souborů ve službě Acrobat.com - bezplatně uložte své soubory v cloudu pomocí služby Acrobat.com a následně k nim přistupujte z aplikace Acrobat či Reader na počítači nebo mobilním zařízení.

    Jedná se o českou verzi (CZ).
    Jedná se o komerční licenci. Licence se dodává elektronicky - licenční certifikát se sériovým číslem, zákazník obdrží přihlašovací údaje od Adobe, kde je k dispozici instalace ke stažení. Fyzicky lze doobjednat instalační DVD pack.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    main.html
    Infor.-URL2
    acrobat.html

    Příslušenství

     
    350 Kč 

    bez DPH

    350 Kč 

    s DPH

    Kniha. Jak správně připravit tisková data v PDF, průvodce od A do Z.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.